• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa hamilesin demek ki saglikla kucagina al insallah🤩🤩
Kac aylık bebeğin, diyet degil ama saglikli beslenmeye devam edersin 🥰🥰

Henüz çok yeni daha iki aylık 😍😍😍 insüline rağmen kan şekerim çok dengesiz. Kortizon bir ay daha kullanacağım. İnanılmaz iştahımı açıyor ve tuza da dikkat edemeyince anormal şekilde kilo aldım. 84 kilo ile başladı hamileliğim.

Şu an dikkat ediyorum ama arada hala kaçırıyordum. Buranın sıkı takipçisi olursam daha sağlıklı beslenirim diye düşünüyorum. Çünkü diyet grupları hep kendime çeki düzen vermemi sağladı. Şimdi de burada sizlerle yapmak istiyorum bunu

Çok sevindim böyle bir yerde devam ettiğinize 😍😍😍

Gece 12 oldumu teldende sıfırlıyor demi adımları,saatlerde öyle çünkü.
Evet
Boza şöyle bişi var menülerinde, kalori şu bu önemli değil sağlıklı beslenmek istediğini kendine bedenine ruhuna anlat . Çikolatada aynı kalori mesela kola da ya da sağlıklı bir sürü şey de . Bedenine ihtiyacı olmayan şeyi almaman gerektiğini anlat. Kirli besleninxe ruhumuza da iyi gelmiyor . Pandemiden önce 2 yıl sıfır şeker yapmıştım , 2 yilda ruhuma çok iyi gelmişti
Harika ya, saglikli beslenmek cok guzel bir sey. Zaten zayifsin🧿 masallah, 2 yil iyi dayanmissin. Ben anca 2 gün dayaniyorum. Ondan kilo veremiyorum 🥺

Henüz çok yeni daha iki aylık 😍😍😍 insüline rağmen kan şekerim çok dengesiz. Kortizon bir ay daha kullanacağım. İnanılmaz iştahımı açıyor ve tuza da dikkat edemeyince anormal şekilde kilo aldım. 84 kilo ile başladı hamileliğim.

Şu an dikkat ediyorum ama arada hala kaçırıyordum. Buranın sıkı takipçisi olursam daha sağlıklı beslenirim diye düşünüyorum. Çünkü diyet grupları hep kendime çeki düzen vermemi sağladı. Şimdi de burada sizlerle yapmak istiyorum bunu

Yaa cok yeniymis 🧿🧿

Burda olmak bile kilo koruma ve saglikli beslenme acisindan cok etkili
Ben 3-4 yildir burdayim 62 yi goruyorum en cok sonra hemen dikkat ediyorum 🙈🙈🙈

Herkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Hoş geldin canım 5. Takımda beraberdik😍

Canım çok geçmiş olsun bu havalarda hepsi çok kolay hasta oluyor 😔
Sağol kuzum aynen okulda da çok terliyor falan üstü değişiyor ama alacağını almıştır ://

Bu arada sanada geçmiş olsun tatlım dün okudum yazamadım düzeldin mi bugün

Herkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Ay ay kimleri görüyorum çok mutlu oldum :KK60:

Sağol kuzum aynen okulda da çok terliyor falan üstü değişiyor ama alacağını almıştır ://

Bu arada sanada geçmiş olsun tatlım dün okudum yazamadım düzeldin mi bugün
Çok şükür canım toparladım biraz, 2 hafta üst üste sağlam kilo verince vücut direncini kaybetti. Kocadan da fırça yiyince bi kendime geldim tabi 😬

Bugünün müjdesi bu benim için günüm kötü başlamıştı ama sayende keyiflendim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🥰🥰

Aaa kim gelmişşşş. Hayırlı olsun canım. Reyyan ben 🙂

Back
X