• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese Mutlu Haftalar dileriz. :KK36: :KK36:

Bir kaç duyuru yapmak istiyoruz. En Büyük TÜRKİYE

Salı ve Çarşamba Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldız yarışmamız var. Herkes adımlarını resimli atarak katılabilir. Başarılar dileriz. İyi olan kazansın. :KK200:

Mavi ve Kırmızı Takımlarda Menü ve Spor bildirimi zorunludur. Sporda 8.000 adım alt sınırı vardır. (Perşembe Cuma tatil ) Zorunlu değildir. Fakat adım atamayınca takımınız spor avantajını kaybedebilir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir.

Yeşil Takım da Menü zorunludur. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor.
Yeşil takım spor yapmayan diyet yapan arkadaşlarımıza yöneliktir.

Takımların motivasyonu ve birlikte kilo vermek dışında bir amacımız olmadığından, grup sorumluluklarını elimizden geldiğince yerine getirmemiz, menülerimizi ve sporlarımızı düzenli bildirmemiz işimizi çok kolaylaştıracak ve Çıtırlık yolunda hepimizi mutlu edecektir.
Diyet yapamayacak ve menü bildiremeyecek olanların izne ayrılmasını rica ederim. İzne ayrılmak ve izinden dönmekle ilgili herhangi bir kural yoktur.

Diyete başlayıp elinde olmayan nedenlerle bildirim yapamayan ve diyet yapamayan arkadaşlarım üstüne alınmasın.

Onun dışında bahanelerin arkasına saklanmayalım. Biliyorum çok zor stres, bağımlılık bizi çok zorluyor. Ama hedefimize kitlenelim ve hep çıtır hep muhteşem olalım. :KK200: :KK200: :KK200:

Ayrıca Mezun üyelerimiz için Mezunlar Takımımız oluşturulacaktır. Mezun olmanın kuralı hedef belirleyip bu hedefin gerçekleştirmektir. Listeye girip hedefine ulaşan herkes mezun olabilecektir.

Değerli zamanınızı ayırıp okudugunuz için teşekkür ederiz.

Duyuru Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia adına yapılmıştır.

MasterFit Yarışması 35. Hafta20.05.2022 Cuma
Kırmızı Takım
sara_28 sara_28 Kırmızı Kaptan
90,90
minerva1988 minerva1988 Kırmızı
57,10
yazarhanim35 yazarhanim35 Kırmızı
79,00
She-Raa She-Raa Kırmızı
85,40
@ugurbocuuuKırmızı
57,40
@gezegenfezaKırmızı
73,80
@dolunaydagelKırmızı
79,80
@19Temmuzda69umKırmızı
74,70
@fesangKırmızı-Sarı
58,20
Zipzip- Zipzip- Kırmızı-Sarı
Kırmızı Takım ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Spor avantaj ödülü % 2
Kırmızı Takım ortalama Sonuç
Mavi Takım
@pastelfitMavi Kaptan
58,30
@DombiliKusMavi
82,10
@sandriyonMavi
68,30
@_ASTRAL_Mavi
67,40
@KinoalihatunMavi
76,80
@L u c i aMavi
86,00
@EmnisMavi
78,20
@ummhnisaMavi
76,80
@erenmothersMavi-Sarı
68,70
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mavi-Sarı
72,80
Mavi Takım Ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Mavi Takım Ortalama Sonuç
Yeşil Takım
@HanimKelesimiGetirYeşil Kaptan
52,75
@ChedariceYeşil
80,85
@TempusYeşil
84,90
@MehfamYeşil
70,10
@Beklenen2Yeşil
77,00
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Yeşil
64,90
@balpamukYeşil
67,10
@busra ytezYeşil
72,00
@Tutku44Yeşil
84,50
@karamelllimYeşil
80,30
@BmshYeşil
64,80
Yeşil Takım Ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Yeşil Takım Ortalama Sonuç
Mezunlar Takımı
Elhan Elhan Mezunlar Takımı
60,70
Kuzum eline sağlık 💗
Yani sarı takım olmayacak mı ? Onun yerine mezunlar mı 🙂

Salı ve Çarşamba Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldız yarışmamız var. Herkes adımlarını resimli atarak katılabilir. Başarılar dileriz. İyi olan kazansın. :KK200:

Mavi ve Kırmızı Takımlarda Menü ve Spor bildirimi zorunludur. Sporda 8.000 adım alt sınırı vardır. (Perşembe Cuma tatil ) Zorunlu değildir. Fakat adım atamayınca takımınız spor avantajını kaybedebilir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir.

Yeşil Takım da Menü zorunludur. Menü haftanın 7 günü bildirilmelidir. Menü bildirmeyince Menü avantajını takımınız kaybediyor.

Takımların motivasyonu ve birlikte kilo vermek dışında bir amacımız olmadığından, grup sorumluluklarını elimizden geldiğince yerine getirmemiz, menülerimizi ve sporlarımızı düzenli bildirmemiz işimizi çok kolaylaştıracak ve Çıtırlık yolunda hepimizi mutlu edecektir.
Diyet yapamayacak ve menü bildiremeyecek olanların izne ayrılmasını rica ederiz. İzne ayrılmak ve izinden dönmekle ilgili herhangi bir kural yoktur.

Diyete başlayıp elinde olmayan nedenlerle bildirim yapamayan ve diyet yapamayan arkadaşlarım üstüne alınmasın.

Onun dışında bahanelerin arkasına saklanmayalım. Biliyoruz çok zor stres, bağımlılık bizi çok zorluyor. Ama hedefimize kitlenelim ve hep çıtır hep muhteşem olalım. :KK200: :KK200: :KK200:

Ayrıca Mezun üyelerimiz için Mezunlar Takımımız oluşturulacaktır. Mezun olmanın kuralı hedef belirleyip bu hedefin gerçekleştirmektir. Listeye girip hedefine ulaşan herkes mezun olabilecektir.

Kırmızı Takım
90,90
57,10
79,00
She-Raa She-Raa Kırmızı
85,40
@ugurbocuuuKırmızı
57,40
@gezegenfezaKırmızı
73,80
@dolunaydagelKırmızı
79,80
@19Temmuzda69umKırmızı
74,70
@fesangKırmızı-Sarı
58,20
Zipzip- Zipzip- Kırmızı-Sarı
Kırmızı Takım ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Spor avantaj ödülü % 2
Kırmızı Takım ortalama Sonuç
Mavi Takım
@pastelfitMavi Kaptan
58,30
@DombiliKusMavi
82,10
@sandriyonMavi
68,30
@_ASTRAL_Mavi
67,40
@KinoalihatunMavi
76,80
@L u c i aMavi
86,00
@EmnisMavi
78,20
@ummhnisaMavi
76,80
@erenmothersMavi-Sarı
68,70
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mavi-Sarı
72,80
Mavi Takım Ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Mavi Takım Ortalama Sonuç
Yeşil Takım
@HanimKelesimiGetirYeşil Kaptan
52,75
@ChedariceYeşil
80,85
@TempusYeşil
84,90
@MehfamYeşil
70,10
@Beklenen2Yeşil
77,00
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Yeşil
64,90
@balpamukYeşil
67,10
@busra ytezYeşil
72,00
@Tutku44Yeşil
84,50
@karamelllimYeşil
80,30
@BmshYeşil
64,80
Yeşil Takım Ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Yeşil Takım Ortalama Sonuç
Mezunlar Takımı
Elhan Elhan Mezunlar Takımı
60,70
inşallah bende 65,9 ile bitirerek mezunlar takımına girecegim aminnn...

Sen çok iradeli birisin canım dediğin gibi buranında desteğiyle güzelce atlatırsın bu sürecide 🧡
Ben iyiym canım emre son 1 haftadır hasta burnu akıyor o yüzden geceleri çok uyanıyor uykusuz oluncada gün içinde bana çok çektiriyor 😒 emre 5.5 yaşına geldi anaokuluna başladı 🥰
2017li mi:)

Diyet yapamayacak ve menü bildiremeyecek olanların izne ayrılmasını rica ederiz. İzne ayrılmak ve izinden dönmekle ilgili herhangi bir kural yoktur.

Onun dışında bahanelerin arkasına saklanmayalım. Biliyoruz çok zor stres, bağımlılık bizi çok zorluyor. Ama hedefimize kitlenelim ve hep çıtır hep muhteşem olalım. :KK200: :KK200: :KK200:

Kırmızı Takım
90,90
57,10
79,00
She-Raa She-Raa Kırmızı
85,40
@ugurbocuuuKırmızı
57,40