- Emoji Skoru
- 38.011
- Puanlar
- 548
Ben de valla bozaya geri donmeyi dusunuyorum. Bu nick cok sacma oldu.bende seni öptüm... bozaaa) nickini degiştir bence bozaya dön![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de valla bozaya geri donmeyi dusunuyorum. Bu nick cok sacma oldu.bende seni öptüm... bozaaa) nickini degiştir bence bozaya dön![]()
Yetiştiği kadar yaparsın, bende küçük çocuk olmadığı halde yetiştiremiyorum, canımdan önemli deyil yaGunlerim cok asiri yoğun geçiyor. Yaz gelmesiyle hiç başa cikamaz oldumne ev islerine yetksebiliyorum ne kendime ne cocuklara hic birşeye vaktim yetmiyor..
Neyse gupseyi bildirdin ilk senden duydum. O yuzden bugun sana laf yok. Dün de merak edip araştırdım ahada belgesi.ben miiii![]()
bencede onu bence özel başlığa yazabilirdin :) bak yaprak koymuşsun orasi :)Ben de valla bozaya geri donmeyi dusunuyorum. Bu nick cok sacma oldu.![]()
Eline saglik kaptiş20 -26 Mayıs Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 35.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @sara_28 Kırmızı Kaptan 90.90 @minerva1988 Kırmızı 57.10 @sabahvesen Kırmızı 79.00 @She-Raa Kırmızı 85.40 @ugurbocuuu Kırmızı 57.40 @gezegenfeza Kırmızı 73.80 @dolunaydagel Kırmızı 79.80 @19Temmuzda69um Kırmızı 74.70 @fesang Kırmızı-Sarı 58.20 Zipzip-
Kırmızı-Sarı Mavi Takım @pastelfit Mavi Kaptan 58.30 @DombiliKus Mavi 82.10 @sandriyon Mavi 68.30 @_ASTRAL_ Mavi 67.40 @Kinoalihatun Mavi 76.80 @L u c i a Mavi 86.00 @Emnis Mavi 78.20 @ummhnisa Mavi 76.80 @erenmothers Mavi-Sarı 68.70 @iceteavecheesecakelutfen Mavi-Sarı 72.80 Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 52.75 @Tempus Yeşil 84.90 @Mehfam Yeşil 70.10 @Beklenen2 Yeşil 77.00 @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 64.90 @balpamuk Yeşil 67.10 Chedarice
Yeşil 80.85 @busra ytez Yeşil 72.00 @Tutku44 Yeşil 84.50 @karamelllim Yeşil 80.30 @Bmsh Yeşil 64.80
Bensiz içersen sana öyle fırtına gibi dalarımAyy bende tam kahve keyfi yapıyordum fırtına yağmur gök gürültüsü zor kaçtım içeri
Eki Görüntüle 3071180
Koyuyorum simdibencede onu bence özel başlığa yazabilirdin :) bak yaprak koymuşsun orasi :)

dün öğrendim dedi bide bugün senden duydum diyorsunnnnNeyse gupseyi bildirdin ilk senden duydum. O yuzden bugun sana laf yok. Dün de merak edip araştırdım ahada belgesi.![]()
Çok mu hiç yemiyorum. Dün yine doğum günündeydim çayla kalktım masada.
niciki degiştirince tam tersi olsunKoyuyorum simdi![]()
Oo bayagi azmis masallah. Afiyet olsun.Çok mu hiç yemiyorum. Dün yine doğum günündeydim çayla kalktım masada.
Bak dün sabah 10
Otlu omlet, yarım avakado, 8 zeytin ve salata
Akşam 10
3yk ıspanak yemeği 2 karabuğday patlağı
Biraz dut bu kadardı
Ay yok ne kırması. Elim kolum kalkmıyor zaten. Ben de hasta oldum
Geçmiş olsun canimAy yok ne kırması. Elim kolum kalkmıyor zaten. Ben de hasta oldum
Cumartesi de sabah
Yarım avakado 9 zeytin 1 haş. Yum
Öğle 3 yk salata
Akşam da salata, 3 yk ıspanak ve 3 köfte.
Diyet listelerine ihtiyacin yok aslinda az cok ne yapman gerektigini biliyorsunnetten diyet listesi ariyorum eşimin akrabalardan bana diyet listesi vermişti telefonum bozuldu gitti.
bugün eşim tamire verdi.. bakalım nolacak...
umarım içindeki bilgiler silinmez
aralıklı oruç planimdi o iptal oldu ben çok cabuk acikiyorum...
yarin da dahiliyeye gidicemtest istiycem ama bakmaz diyolar.. nasıl dicem doktora... tüm kan tahillerimi istiyorum ya...
![]()
Ah canim kiyamamAy yok ne kırması. Elim kolum kalkmıyor zaten. Ben de hasta oldum
Cumartesi de sabah
Yarım avakado 9 zeytin 1 haş. Yum
Öğle 3 yk salata
Akşam da salata, 3 yk ıspanak ve 3 köfte.
Dün duş alıp doğumgunune gittim, saçım yolda kurudu, muhtemelen üşüttüm, bir de 5 gündür çocuk hasta diye uykusuzum, bağışıklık düştü sanırım. Vucut kırgınlığım, baş ağrım kas ağrım var. Boğaz şişmesi vs deAh canim kiyamamgrip gibi mi, vucut kirginligi mi ?
Dün öğrendim demedim canım Dün baktım dedim bir şey yoktu Bugün senden öğrendim. Dün hiçbir haber yoktudün öğrendim dedi bide bugün senden duydum diyorsunnnnçelişkiyi çözmeye çalışıyorum acun
![]()
Ah be migim deger mi su mesaja 4 uzgun emoji koymayanetten diyet listesi ariyorum eşimin akrabalardan bana diyet listesi vermişti telefonum bozuldu gitti.
bugün eşim tamire verdi.. bakalım nolacak...
umarım içindeki bilgiler silinmez
aralıklı oruç planimdi o iptal oldu ben çok cabuk acikiyorum...
yarin da dahiliyeye gidicemtest istiycem ama bakmaz diyolar.. nasıl dicem doktora... tüm kan tahillerimi istiyorum ya...
![]()