- Emoji Skoru
- 42.408
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez seni geçtim :)Afiyet olsun canim ❤
13.233 ile kapattim gunu![]()
Dün seni geçme hirsim vardı ahahaAfiyet olsun canim ❤
Bugune gectigimize gore 52 adimdayim
Afiyet olsun kaptanim![]()
Günaydin migimNaydinnn naydinnn gunaydinnn
Verimli bir sabahı bitirip işe geldim
Sporumu yaptım kendimi enerjik hissediyorum![]()
GunaydinGünaydın kızlarr![]()
Supersinnn :)Gunaydinnn gunaydinnn sade kahvemle gune basladimdun 65 cikmistim cok moralim bozulmustu amaaaaa bugun 64.6 ciktim
![]()
Afiyet olsun canim
Günaydın canimGünaydın herkese![]()
İlk kez seni geçtim :)
Dün seni geçme hirsim vardı ahaha
Günaydın canimGünaydın kızlarr![]()
AFİYETLER OLSUN.
Çok üzüldüm canım inşallah önemli bir şey yoktur çabucak halledersiniz merkürdenmidir nedir bu ara herkeste bşr huzursuzluk var neyse sen iyi olda kendini hazır hissettiğinde gelirsinCanlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Canımsın benim iyiki tanımışım seniOh nasıl sevindim nasıl sevindim, aferin enişteye
Teşekkür ederim canımHalledildiğine çok sevindim canım![]()
BenTakımda cok ciddi artılar olduğu halde değişiklik yapmamak takımın diğer üyelerine haksızlık oluyor bence. P.tesi challenge i değiştiriyorumZipzip- Kaptanım artık değişiklik yetkisi sende. Evet bu hafta ki değişiklik kararını bekliyoruz.
Bunu tamamen Acun olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak yapıyorum. Hayırlı olsun.
Bu mesaj daha once yazildi canimBenZipzip- kaptanımın senin isteğin üzerine bana yazmasıyla değişim isimlerini belirtmiştim görmedin sanırım
![]()
İlle biri gidecek yani hiçbirini vermek istemiyorum ama kural bozulmasın derseniz çok üzülerek @dolunaydagel mavi takıma gitsin ve çok sevinerek de @erenmothers kırmızı takıma gelsin
![]()
Mavi sarı yada kırmızı sarı dan değişim yapılamıyacağını bilmiyordum canım o zaman L Lucia gelsin@erenmothers mavi sari bu hafta onu degisim yapamiyorsun![]()
Bende hepinizi tebrik ediyorum