• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

16533714503547997952270111067543.webp

Canlar ben devam edemeyeceğim bazı ailevi sıkıntılar var şükür halledilmeyecek şeyler değil ama fazlasıyla aklımı meşgul ediyor diyetimi yapıyorum ama bu kafa karışıklığında buraya girip menü vs yazamıyorum mesela dün hiç iyi değildim gün boyu bir şey yiyemedim akşam yalnızca süt içip yattım çok yorgun mutsuz ve endişeli bir gündü. Çok özür dilerim kaptanlarımdan. Ilerleyen haftalarda müsait olursam burdan da kabul edilirsem yine gelmek isterim.
Çok üzüldüm canım inşallah önemli bir şey yoktur çabucak halledersiniz merkürdenmidir nedir bu ara herkeste bşr huzursuzluk var neyse sen iyi olda kendini hazır hissettiğinde gelirsin 😘

Takımda cok ciddi artılar olduğu halde değişiklik yapmamak takımın diğer üyelerine haksızlık oluyor bence. P.tesi challenge i değiştiriyorum Zipzip- Zipzip- Kaptanım artık değişiklik yetkisi sende. Evet bu hafta ki değişiklik kararını bekliyoruz.
Bunu tamamen Acun olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak yapıyorum. Hayırlı olsun.
Ben Zipzip- Zipzip- kaptanımın senin isteğin üzerine bana yazmasıyla değişim isimlerini belirtmiştim görmedin sanırım 😉

Back
X