Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22.09.2022 menüm
Sabah
Kuru kayısılı kuru dutlu keten tohumlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefirli smothie

Öğle
Beş tane et köfte
Salata
Ayran

Ara
Üç tane mürdüm eriği

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Acı turşu biberi

Su 3.5 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 15148 adım

erenmothers erenmothers Tutku44 Tutku44

IMG_20220922_220746.webp

İyi akşamlar kızlar.
22 eylül perşembe
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta,
1 parça peynir,
Domates, salatalık, yeşil biber.

Öğlen 12.30
Yarım kase sebze çorbası,
5 köfte, salata,
1 çorba kasesi yoğurtlu makarna.

Akşam 18.00
Salata, 100 gr ton balığı,
2 dilim tb ekmeği.

Su: 2 lt pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canim♥️
Rica ederim kaptanım, bana güvendiğin için ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Yardım etmeye devam edebilirim her konuda😍
Tamam pastelfitim teşekkür ederim 🥰🥰
22.09.2022 menüm
Sabah
Kuru kayısılı kuru dutlu keten tohumlu zerdeçallı zencefilli tarçınlı kefirli smothie

Öğle
Beş tane et köfte
Salata
Ayran

Ara
Üç tane mürdüm eriği

Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Acı turşu biberi

Su 3.5 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 15148 adım

Eki Görüntüle 3134121
Afiyet olsun canim♥️

48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME !!!
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı bu😊😊😊 Hepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim😍😍😍
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptan erenmothers erenmothers
Mavi kaptan pastelfit pastelfit
Büyük kaptan Zipzip- Zipzip-
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Canım beniim esas biz teşekkür ederiz emeklerin için :KK74:

22 Eylül Perşembe

Kahvaltı 09.15
1 h yumurta 1 kaşık amerikan
4 zeytin 1 d kaşar
1 d ekmek

Öğle 13.20
4 kaşık h kinoa
2 yağda yumurta
3 kaşık yoğurt

Akşam 18.20
3 kaşık h kinoa
2 kaşık sote kıyma
2 kaşık yoğurt
2 kaşık yoğurtlu patates

Su 2,5 lt

Adım 10.154

Eklentiler

• 85A8A227-6B89-4B94-8FF6-7BEEF874AD72.webp
    85A8A227-6B89-4B94-8FF6-7BEEF874AD72.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
♥️Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💙MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )

❤❤Kaptanlar❤❤
@Cordelia
Zipzip- Zipzip-

MasterFit
⭐cuma gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur
⭐kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer
⭐kaptanlar sırayla yarismacilari secer(ilk secim hakki kirmizi takim kaptaninda)
⭐Pazartesi kaptanlardan en cok kilo veren yarismaci değiştirme hakkina sahip olur.
🔹️Pazartesi kaptanlarin bildirimleri özelden fotografli ve ayni tarti ile olacak ,fotografli bildirim yapmayan hukmen yenik sayilacak..
⭐Duzenli menu paylasan takima %1 lik avantaj eklenir
⭐Adim yarismasi Cumartesi gunu baslayacak,Carsamba aksami son bulacak
Adim sınıri 8.000
Cumartesi ve pazar adimlari %1 avantaj
Pazartesi-sali-carsamba adimlari %1avantaj saglayacak
⭐Cuma günü kilo yuzdeleri hesaplanir ,avantajlarla birlikte en cok yuzdeyi yapan takim kazanir
⭐ cuma seçmelerden sonra c.tesi 00.00 itibari ile listeden kim ne sebeple ayrılırsa ayrılsin listede kalacak.

Kurallar:
1️⃣Cuma ve pazartesi gunleri kilo bildirimi yapmak zorunlu

✔Cuma bildirimleri fotografli tarih ve nick yazılı olarak yapilacak
✔mazeretsiz tarti bildirimini ust uste iki hafta yapmayan uye tekrar listeye alinmayacak
✔2 hafta ust uste kilo veremeyen uyeler uyarilacak ,durum devam ederse listeden cikarilacak

2️⃣Gunluk menu ve spor paylasimi zorunlu
✔menuler saat ve miktar olarak belirtilerek yazilmali
✔spor puanlari spor puani tablosundan hesaplanarak menuye yazilmali
✔eksik menü yazanlar uyarilacak devam ederse listeden cikarilacak
✔Yazilan menuler diger uyeler tarafından yorumlanmali

3️⃣Gunluk 5 mesaj yazmayan katılım sağlamayan listelere eklenmeyecek

4️⃣Yeni uyeler icin 2 hafta deneme suresi uygulanacak

Katılım formu:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Spor Puanlari:

Cardio dk - 10 puan
Eva dk - 10 puan
Başlangıç cardio dk 7 puan
Eliptik dk- 7 Puan
Koşu dk- 10 Puan
Yüzme dk- 6 Puan
Jillian1 dk -8 Puan
Jillan2 dk-10 Puan
Zumba dk -10 Puan
Dans dk -5 Puan
Step dk -5 Puan
Stepper dk -5 Puan
Yoga dk- 10 puan
Kondisyon Bisiklet dk -5 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -3 Puan
1000 adim - 100 Puan
Leslie dk- 10 Puan
leslie boosted dk -10 Puan
Pilates dk - 10 Puan
Keyfi Yüzme dk- 5 Puan
Park Aletleri dk- 5 Puan
İp atlama 1 tane- 5 Puan
İpsiz atlama, zıplama - 4 tane 5 Puan

Twist 15 tane- 5 Puan
ev temizligi dk -5 Puan
Bölgesel hareketler dk - 10 Puan
Bölgesel hareketler 1 tane -1 Puan
Plank 1sn -1 Puan

🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶🔶

Öncelikle herkese merhaba sizi çok seviyorum ben bişey paylasmak için geldim başlığı gördüm ve baktım zıpzıp aaa dedim ben bı ara uyeydim oraya dur yazıyım dedim ben inatla azimle hırsla 6 kilo falan vermiştim yememe icmeme spora ama deli gibi tek düşüncem buydu sizde çok ilgiliydiniz gittim tartı aldım ip aldım top aldım dolabı yeniledim faln ama sonra pes ettim haliyle dizede hiç yazmadim bu arada belki hatırlarsınız günlük sekiz litre falan su iciyodum birkaç arkadaş inanmamisti ama gerçekten iciyodum şimdi de 4/5 litre falan içiyorum neyse o dönem bı tanıdığım çocuk vardı herzamanda gorusmeyiz belli aralıklarla işte görüştük bana dediki çok kilo almışsın ya falan o bizim son görüşmeydi en azından dan benim için ben çok üzüldüm bozuldum cunki öylede şak diye söylenmez yani 😡 o sırada biriyle tanıştım morelimde bozuk söyledim o bana dediki böyle çok iyiysin eve bı altı kilo falan versen daha iyi olur ama bu şekildedir muhteşemsin hatların çok iyi merak etme ben seni zayiflaticam dedi 🏹🏹🏹 normelde kilo alan birinin böyle olmaz falan benimle okadar ilgilendi okadar beğendiğini söyledi ve hep yucelttiki hiç asaglamadi ben bir gaza geldim zaten aşkın verdiği enerjiyle de 11 kiloyu 2 aydan kısa bı suredeversim yalan söylemiyorum hattagoguslerim sarktı anı ve düzensiz kilo verdiğim için malesef 🤒ama o buna ragmen ben seni böyle çok beğeniyorum dedi hiç bozmadı beni şimdi evlendim onunla bı çocuğum oldu falan 2.5 aylık yani karşınıza öyle güzel insanlar çıksın hepsi inançla basliyo kendinize inanmakla oyuzden çevrenizde size bu konuda yardımcı olmalı kesinlikle neyse konu dağılmasın
Ben sonraki bi aydada 4 kilo falan verdim 84 kilo en baş kilomdu sonra onunla tanıştığımda 78 /79 gidip geliyodum önce 67 oldum sonra 63 oldum tabi zayıfladıkça gaza geliyodum iyice zayifliyodum hicbise yiyip içmiyodum habire su su su ile karnımı doyuruyodum enerjim bitik hale gelince ozaman zorla biseyler yiyodum tamam bu çok yanlış biliyorum ama hep yine çok kilo Alcam diye korkiyodum oyuzden yemiyordum o esnada hamile kaldım bebeğim için yedim 79 ile doğuma girdim doğumdan sonra 1 hafta sonra falan 72 oldum 6 kilo verdim yani şuan gene baktım bikacgundur aç birakiyodum kendimi bı bakiyim dedim 68 olmuş eşim dediki böyle kal bu gayet iyi ne kilo al ne ver şimdi dengelemeye çalışıyorum ama her sabah mutlaka sağlıklı kahvaltı yapıyorum bebeğim için sağlıklı besleniyorum herşeyden yiyorum kararında yiyorum tek sıkıntı memelerim hayla sarkık 😁😁😁umarım size ilham olur gaza gelirsiniz ve hepiniz istediklerinize kavuşursunuz 😚😚😚😚

48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME !!!
Hanımlar yarın herkese bol eksiler diliyorum.
Çakma kaptanınızın son etabı bu😊😊😊 Hepinize anlayışınız ve bana olan sabrınız için teşekkür ederim😍😍😍
Lütfen tartılarınızı saat 13.00’e kadar fotoğraflı, isimli ve tarihli olarak, kaptanlarınızı etiketleyerek bildiriniz.
Kırmızı kaptan erenmothers erenmothers
Mavi kaptan pastelfit pastelfit
Büyük kaptan Zipzip- Zipzip-
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Pastelfitim emeğine ilgine çok teşekkür ederim çok güzel götürdün hakkını helal et 😘😘

Back
X