Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gezegenim hastanızda Allah şifa versin inşallah
Senin sağlığın nasıl dizlerin iyi oldumu biraz da olsa bide ne zaman dönüyorsun buraya kendini erteleme kuzum diz ağrısında kiloda çok önemli biliyorsun
Amin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım 🥰.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor

Cuma menusu

Sabah
2 yumurta ve 4 diljm sucukla omlet
1 kk peynir
2 dlm ekmek
Yesillkk

Ara
2 top profitrol
Kahve

Aksam
4yk bulgur pilavi
Salata
2 parca tavuk
1 bardak ayran

Su: 2 lt adim : 8284 Fitt_anne Fitt_anne @Zipzip-
Afiyet olsun cnim o profiterolün enerjisi bütün haftaya yetsin 🙄

60kiloyum 60kiloyum canım sana bir teklifim var. Ben eliminasyon diyetine başlamaya niyetlendim, sende rahatsızlığın nedeniyle araştırma içindeydin. Gidip gidip eski kilolarımıza geri dönüyoruz. Var mısın bir ekip olalım seninle. Hiçbirşey yapamazsak birbirimizi gazlarız, alternatif sunarız. Sağlıklı birşeyler deneriz, neyin ne kadar işe yaradığını gözlemleriz falan. Ne dersin?😉

Ben eliminasyon diyetine başlamayı aklıma koydum ama hep bir yokuş, hep bir oyun 🥹 ay sonuna kadar iş yerinde yemekhane ücretini ödemiştim. Dün sabah herşey iyiyken, yemekte onu yemem bunu yerim diye planlar yaparken menüye bakın şimdi,
Buğdaylı tavuk çorba,
Hünkar beğendi,
Şehriye pilavı,
Sütlü tatlı…
Önümüzdeki hafta yemek parasını yakmak istemiyorum o nedenle sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine nispeten tok giderek elimden geldiğince az karb almayı, akşamda bu olay hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi planlıyorum. Dün bahsettiğim gibi vücut yağ, su, kas oranlarımı aldım. Önümüzdeki hafta bakalım bakalım ne oluyor. Önümüzdeki ay tamamen bu beslenmeye geçmiş olacağım. Hem bana alıştırma olsun 😌

Amin saracığım
Dizim eskiye göre gayet iyi, ağrı var lakin ilaç içecek kadar deyil.
Bugün kınamız var, haftaya düğün, düğünden sonra nasip olursa aranıza katılırım 🥰.
Burda düğünler biraz şatafatlı ve uzun sürüyor, düzenimiz olmuyor, uzaktan misafir filan geliyor.
Birazdan torunlar bana gelecek, kızım kuaföre gidecek, bir kahve içtim sakince, birazdan kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini kaldırmam lazım
3 cimcime, 3 erkek, 1 ben anca yetişiriz.
Burda düğünler 5 te başlıyor, 12 de bitiyor, çok yorucu oluyor
Oyy neden o kadar uzun ki düğün hiç sevmem en son ne zaman gittim hatırlamıyorum:)

Back
X