- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Ağzına bile tükürürsünEvin içinde rahat 1000 olmuştur da teli elime alamadım. Bugün çarşı pazar işlerim var tamamlarım adımı kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına bile tükürürsünEvin içinde rahat 1000 olmuştur da teli elime alamadım. Bugün çarşı pazar işlerim var tamamlarım adımı kaptanım![]()
Ben kek hamuru seviyom ya en son işi bitince kaşıklayıp yiyenimBen de sufle yiyemiyorum. Kekin içi çiğ kalmış gibi bir his var.![]()
Bide helva yap tamamAksama bamya salata düşünüyorum temizlensin bağırsaklar
Benim kızlar siz ne yiyceksiniz şimdiden diyverinde cisli karbonlu yiyeceklerse yol yakınken acamda kollarımı durdurayim sizi
@sara_28
@pastelfit
@Tutku44
@North River
@Kinoalihatun
@Bal0ncuk
fesang
Afiyet olsunBu arada eksik bildirimimi de yapayım,
23 eylül cuma menüler
Sabah 09.30
Yarım avokado,
1 salatalık, 1 domates,
2 haşlanmış yumurta,
6 zeytin.
Öğlen 12.00
3 çatal şehriye pilavı,
3 çatal hünkar beğendi,
Yarım kase buğdaylı tavuk çorbası.
Ara 14.30
1 nektarin, 6 çiğ badem.
Akşam 17.30
1,5 kase şehriyeli tavuk çorbası (çocuk hasta olunca, yaptığımda mis gibi kokunca)
Su:2 ltWilma11
Yok kuzum. Kalan yemekleri uygunluk durumuna göre kediler ve köpeklerle, yemediğim ekmeğimi de serçeler ve güvercinlerle paylaşıyorum.Çok şükürtamam bekliyoruz biz de sonuçlarını
Kim evleniyor
Allah kolaylıklar versin çabucak güzelce hallolsun bütün işleriniz
Canım tam yapman çok zor o yüzden biraz esnet derim hünkar beğendi güzel mesela, iş yerinde proteinli yemekleri yiyip yanında salata götürebilirsin
diğer yemekleri de eve getirme imkanın var mı![]()
Kaptan gibi kaptan beeaaaafesang bacım ben senide etiketliyorum ne kadar engellersek seni de okadar iyidir
çünkü bu haftanın birde cuma günü tartısı var
![]()
Günaydın canimGünaydın beybiler![]()
346
Niye bazılarınızın nicki altında hayvancıklar var?
Bende geçen fark ettim ama üşendim sormadım![]()
Aaaa çok şirinEskiden takimlarda semboller vardi
6.takimin karinca
9.takimin aslandi
Onlari tekrar vermisler madalya olarak![]()
Afiyet olsun canim23 Eylül menüsü
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Yarım poğaça, 2 ısırık simit
Çay, domates salatalık, peynir,
Öğlen birşey yememiştim. Sonra çocuk rahatsizlaninca hastaneye götürmeye karar verdim. Gitmeden ağzıma 5 -6 çubuk kraker attım.
16.00 1 kase çorba (ezogelin)
19.30
2 dolma, yoğurt
21.30 1 dlm kek, kahve
Zipzip-
Wilma11
Evlilik yıldönümünuz kutlu olsun canim nice mutlu seneleriniz olsunBu akşam bol bol yiyip içeceğim çünkü evlilik yıldönümümüz![]()
İyi kalpli güzel seniiiYok kuzum. Kalan yemekleri uygunluk durumuna göre kediler ve köpeklerle, yemediğim ekmeğimi de serçeler ve güvercinlerle paylaşıyorum.
5.takımda yoktu sanırımEskiden takimlarda semboller vardi
6.takimin karinca
9.takimin aslandi
Onlari tekrar vermisler madalya olarak![]()
Afiyet olsun23 Eylül menüsü
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Yarım poğaça, 2 ısırık simit
Çay, domates salatalık, peynir,
Öğlen birşey yememiştim. Sonra çocuk rahatsizlaninca hastaneye götürmeye karar verdim. Gitmeden ağzıma 5 -6 çubuk kraker attım.
16.00 1 kase çorba (ezogelin)
19.30
2 dolma, yoğurt
21.30 1 dlm kek, kahve
Zipzip-
Wilma11
Benim için hafta içi mi haftasonu mu hiç farkı yok
Sağol balımm sana da olsun
mutlu mesut nice seneleriniz olsunBu akşam bol bol yiyip içeceğim çünkü evlilik yıldönümümüz![]()