Aşk dolu bir ömrünüz olsun tatlım.Teşekkür ederim cicikuşum![]()

Sağlıkla yaşayın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk dolu bir ömrünüz olsun tatlım.Teşekkür ederim cicikuşum![]()
Ay çok güldüm abla yaa özellikle kelhan demesineAz önce yemek yedik. Eşimin canı peynirli makarna istemiş benim de bir çorba kasesi bamya yemeğim vardı. Bir servis kaşığı da kendime makarna koydum eşim saşkinliklar içinde beni izlerken aynen şöyle dedi. - Birazdan kadınlar kulübüne girip seni zipzipe şikayet edeceğim " Ben Elhanin eşi Kelhan .. karım şu anda löp löp makarna yiyor"![]()
bilginiz olsun.
Zipzipi hemşosu olduğu için tanıyor.
Ben gezmeye gitmesinden korkmam. Her halükarda hasta olacaklar zaten. Asıl kapalı ortamda oldukları için sıkıntılı zatenEvet öyle snifta hepsi hasta
Ben göndermeme tarafindayim yeni yeni atlatiyor bide kaö saat sürecek bitecek belli de degil
Yok dedim okulda dursa daha iyi hemde soğuk ama pazartesi 25 dereceymiş
Çok sevindim. Beklediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallahAnladim canim benim sinav diger sinava gore daha iyi gecti ama bilmiyorum bakmadim netlerime
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın
Katilmak isterseniz katilabilirsiniz yeni takimlari cuma günleri olusturuyoruz bu surecte buraya alışmış olursunuz
Günaydın canim afiyet olsun![]()
Yedim valla. Şimdi isimlerini vermeyeyim de gözüm de karnım da doyduSenin güzel canın sağolsun sen sağlıklı ol hep burda yanımızda ol o bize yeterkilo bu alır veririz canım canını sıkma güzelim benim
![]()
İyiyim şükür canımsen nasılsın annenin yanında güzel yemekler yedin mi kebaplar falan
güzel vakit geçirmişsindir inşallah kuzum
Yap kız bı haftasonun var şimdi keyif yspmiycan da ne zaman yapican8968Zipzip- bira midye yapasim var
Ben zamanın da tehdit ettim vucudumu diyet yapınca ya emeğim karsiligini verirsin ya da öyle bı yerim ki feleğen şaşarBu kural bana işlemiyor tatlım. Sende olumlu olmaya devam eder inşallah.![]()
AhahhahahYap kız bı haftasonun var şimdi keyif yspmiycan da ne zaman yapican![]()
Ceyranda kalıp üşütme daha iylesmeden soğumaya başladı Ankara'daEnerji tavan hasta hasta xam siliyorum deli durttu gene beni
Hic bilmiyorum yeni yedim tokken dusunemiyorum ne yesem kismini![]()
Biliyo kadın bu işleri doğru demişAyyyy 6tane yapmş 2 gnlük
İstediğin kdar ye dio
Kabak ve acı bibee yapmlş bide kilo aldıemaz dio garibim Canm anam![]()
Evlilik yıldönümünü başka şekilde de kutlayabilirsin hemde kalori yaktırır ama sen bilirsinBu akşam bol bol yiyip içeceğim çünkü evlilik yıldönümümüz![]()
Helvayı cuma günü kutlama için yapicam tatlımBide helva yap tamam![]()
Teşekkür ederim biricikimAşk dolu bir ömrünüz olsun tatlım.
Sağlıkla yaşayın.![]()
Ver ver ne olicak bizim de avucumuz var onu yalarızÇok sevindim. Beklediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah
Yedim valla. Şimdi isimlerini vermeyeyim de gözüm de karnım da doydu
Sen nasılsın?![]()
O da planlar arasında tabiEvlilik yıldönümünü başka şekilde de kutlayabilirsin hemde kalori yaktırır ama sen bilirsin![]()