Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Az önce yemek yedik. Eşimin canı peynirli makarna istemiş benim de bir çorba kasesi bamya yemeğim vardı. Bir servis kaşığı da kendime makarna koydum eşim saşkinliklar içinde beni izlerken aynen şöyle dedi. - Birazdan kadınlar kulübüne girip seni zipzipe şikayet edeceğim " Ben Elhanin eşi Kelhan .. karım şu anda löp löp makarna yiyor" :KK57: :KK70:bilginiz olsun. :ruh:
Zipzipi hemşosu olduğu için tanıyor.
Ay çok güldüm abla yaa özellikle kelhan demesine 🤭🙉🙈

Evet öyle snifta hepsi hasta
Ben göndermeme tarafindayim yeni yeni atlatiyor bide kaö saat sürecek bitecek belli de degil
Yok dedim okulda dursa daha iyi hemde soğuk ama pazartesi 25 dereceymiş
Ben gezmeye gitmesinden korkmam. Her halükarda hasta olacaklar zaten. Asıl kapalı ortamda oldukları için sıkıntılı zaten 😔

Anladim canim benim sinav diger sinava gore daha iyi gecti ama bilmiyorum bakmadim netlerime🙈🙈🙈

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın 🥰
Katilmak isterseniz katilabilirsiniz yeni takimlari cuma günleri olusturuyoruz bu surecte buraya alışmış olursunuz🥰

Günaydın canim afiyet olsun🥰
Çok sevindim. Beklediğin gibi güzel sonuçlar alırsın inşallah 😻
Senin güzel canın sağolsun sen sağlıklı ol hep burda yanımızda ol o bize yeter ❤️kilo bu alır veririz canım canını sıkma güzelim benim :KK60: :KK68:

İyiyim şükür canım ❤️sen nasılsın annenin yanında güzel yemekler yedin mi kebaplar falan :KK76::KK76:güzel vakit geçirmişsindir inşallah kuzum
Yedim valla. Şimdi isimlerini vermeyeyim de gözüm de karnım da doydu:KK45:

Sen nasılsın?😻

23 Eylül Cuma
Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta
4 zeytin
1 d peynir
1 d ekmek
Öğle 13.00
Yulaf bar
Akşam 16.30
1 yağda yumurta
2 yk yoğurtlu patlıcan kuzarması
2 yk yoğurtlu patates salatası
4 zeytin 1 d düzme peynir
2 d pastırma 1 kueabiye
2 biber 1 d elmek
Su 2 lt
Afiyet olsun şekerim ❤️❤️

Bu kural bana işlemiyor tatlım. Sende olumlu olmaya devam eder inşallah. :KK60:
Ben zamanın da tehdit ettim vucudumu diyet yapınca ya emeğim karsiligini verirsin ya da öyle bı yerim ki feleğen şaşar 😈😈oda tirsti başına geleceği biliyor çünkü ablllamm😂😂

Enerji tavan hasta hasta xam siliyorum deli durttu gene beni

Hic bilmiyorum yeni yedim tokken dusunemiyorum ne yesem kismini :D
Ceyranda kalıp üşütme daha iylesmeden soğumaya başladı Ankara'da ☹️

Beni seviyorsan hafif bıseyler ye 😬

Back
X