O zaman kara kaplı defteri çıkarayımİyi pazarlar Pastelfitim
Evet Pastelfitim adımlarida hesapliyoruz
Squati sormustun dün bölgesel olarak hesapliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kara kaplı defteri çıkarayımİyi pazarlar Pastelfitim
Evet Pastelfitim adımlarida hesapliyoruz
Squati sormustun dün bölgesel olarak hesapliyoruz![]()
Geçmiş olsun canım. Dünkü boğaz ağrın haber vermişmerhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.
yanımda artık ceviz ve kuru kayısı, hurma (glisemik indeksi düşük bir cinsi) falan taşıyorum. tedbir alayım da bazen lazım oluyor.1. Sen rahatsızım hipo deyince ben araştırmıştım zaten, uzun süreli açlıklar önerilmiyor çünkü zaten problemin ani şeker düşmesi. Basit şekeri kes kuzum mesela, yanında her zaman tedbir amaçlı kuru meyve taşı, incirde hurmada bolca şeker var. İnan her hastalık yediklerimiz içtiklerimizle bağlantılı. Ben hangi hastalıkla hangi doktora gidersem gideyim bana söyledikleri ilk şey ‘kilo ver’ demek oluyor. Hipoglisemi de muhtemelen dengesiz besin alımın nedeniyle (genetik yatkınlığında varsa) olmuştur. En basitinden et beni, hayatımda yaşamamıştım, ne zaman 80 kilonun üstüne çıksam vücudumda minik minik et benleri çıkıyor. Benimde insülinim bir kaç tahlildir sınırda. Kilo vermemiz şart! Alışkanlıklarımıza, hayat düzenimize uygun bir plan yaparak başlayalım. Ben dün 2 saatte bir yemek yedim gördüysen listemiHepsi sağlıklıydı ama. Kalori hesabı da yapmıyorum ben, sebze ağırlıklı beslendiğim için. Sende bir düşün; hastalıklarla mücadele eden, hareket kabiliyeti kısıtlı ama her istediğini yiyen bir insan olmaktansa en azından kendini terbiye edene kadar kontrollü, sağlıklı ve fit bir insan olmayı tercih etmez misin?
2. Baktım içeriğine canım, aynen bahsettiğin unlar var ama yukarıda da dediğim gibi genelde sebze yediğim için kalori hesabı yapmıyorum. 80 gr lık bir sandviç ekmeği yedim, aşağı yukarı 200 cal, dokunmaz bana![]()
saolasın evet öyle olduGeçmiş olsun canım. Dünkü boğaz ağrın haber vermişiyi bak kendine.
Neeeeeeeeeyyyyyy en sevdiğim festivalAntalya' da gastronomi festivali var. Üç gündür gitmemek için ne bahaneler uyduruyorum eşimeSomer şef de gelecekmiş bugün of of
![]()
Geçmiş olsun canım, bahar herkesi hasta ediyorsaolasın evet öyle oldu![]()
Tamam canımSPOR YARIŞMASI
Hanımlar spor yarışmamız başlıyor
Pazartesi, Salı ve Çarşamba yapılan spor ve adımları hesaplıyarak,
,
şampiyon seçeceğiz. Bol sporlarınız olsun, başarılar diliyorum
Beni etiketlemeyi unutmayınız![]()
pastelfit
Canım öncelikle moralini yüksek tut ve kendini sıcak tut ,hişbişey için geç değil
Yılbaşına ulaşılabilir bir hedef belirle ve günlük düzen oluştur tavsiyem 4 öğün
Öğünlerin farklı olsun yani meyveyi ekmeği eti tahılı vs ayır canım her öğünde tüketme bence
Yeşil çaylı bir karışımın olsun her gün, en az 10 dk da egzersizini yap ve 6000 olursa günlük hedef koy
3200 adım ve kolumu kaldıracak halim yok. duşa gireceğim, zor geliyor1.000 adım![]()
valla hiç sorma. o kadar halsiz bıraktı kiGeçmiş olsun canım, bahar herkesi hasta ediyor![]()
Olcak olcakortalama 4 öğün gibi oluyor ama bazen akşam birşey atıyorum ağzıma. mesela sanırım dün yazmadım. sonradan laktozsuz light süt içtim biraz. 5. öğün oldu.
yeşil çayı hemen hemen her gün içiyorum.
evet öğünleri ayırsam çok iyi olacak. sebze bir öğünde, et bir öğünde vs. bazen denk gelmiyor ama.
Dinlendirici bir müzik aç kendine yavaş yavaş duş al canım3200 adım ve kolumu kaldıracak halim yok. duşa gireceğim, zor geliyor![]()
Baharda kan bağışı öneriliyor ama 20 kg kadar verdiğimde iyi gelmişti sonra çok zor tamamladım 500 mlvalla hiç sorma. o kadar halsiz bıraktı ki![]()
valla kan verecek durumda değilimBaharda kan bağışı öneriliyor ama 20 kg kadar verdiğimde iyi gelmişti sonra çok zor tamamladım 500 ml
Kansızlık vs var tabi biz veremeyiz şu an
En iyisi güzel smoothie lerle enerji depolamak![]()
Ahahaha aynenvalla kan verecek durumda değilimzor topluyorum zaten, paylaşamam
![]()
Motive olmak için devam etmek için yasak koymayın kendinize. Yumruk ölçüsünde yavaş yavaş yiyin. 1.Gurme gibi olun. Tadına varın. 2.Doyunca bırakın.Gunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelimzaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle
![]()