Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

24.09.2022 menüm
Sabah 11.00
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Labne peyniri
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İnce bir dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle 15.30
Bir kase patates salatası
Bir kase turşu kavurması
Bir dilim peynirli börek
Bir dilim bisküvili pasta
Şekersiz çay

Akşam
Yok

Su 3 litre spor 5067 adım

Fitt_anne Fitt_anne Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 3134959
Günlere akmişiz gibi duruyor menü 😬 Bugün telafi edicektir benim arkadaşım;)

Ayaklarınıza sağlık ☺️💙
Dünün eksik bildirimlerini de yapayım, sonra işlerime devam edeyim☺️

24 eylül cumartesi
Sabah 10.00
1 tabak kıymalı taze fasülye yemeği.

Öğlen 12.00
2 tabak kabak yemeği,
1 kase yoğurt.

Ara 14.00
2 nektarin, 6 çiğ badem.

Saat 18.00
Yine 1 tabak kıymalı fasülye yemeği.

Akşam 20.30
2 avuç çekirdek.
Bir kaç top züber.

Su:2 lt Wilma11 Wilma11
Göründüğü üzre deliler gibi yedim ama buna rağmen eksi gördüm. Bugün daha insancıl yiyeceğimi düşünüyorum ☺️ Birde glutensiz ekmek aldım bugün. Bazıları glutensiz ibaresinin de aynı ‘şekersiz’ ürünlerde olduğu gibi taklitçi olduğunu söylüyor ama, en azından alışana kadar yardımcı olacağını ümit ediyorum.

24 eylül c.tesi adımlar
Eki Görüntüle 3135053
@Tutku44
Afiyet olsun😊🌸

Dünün menüsünü vereyim. Gündüz mevlide gidicem 3 pazardir mevlite gidiyorum 🤭🙈

24 Eylül menüsü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta,1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık, çay, 2 kaşık reçel

Öğlen 1 kase tarhana çorbası saati bilmiyorum

15.45 türk kahvesi- 3 kare bitter 1 dlm kek

18.30
1 tabak bezelye, patates salatası, yoğurt

Wilma11 Wilma11 Zipzip- Zipzip-

Adımlar için üzgünüm 1556

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-25-11-58-47-070_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_2022-09-25-11-58-47-070_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 28
Gunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelim 😢 zaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle ☺️

Günaydın güzellikler tam pazar gibi pasar yaşıyorum yeni uyandim😬 Kahvaltıyi hazırlıyım evde isyan çıkmadan😁🏃‍♀️🏃‍♀️
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın
Sabahtab beri salça yapıypruz hsdi yemege gelin kırmızıcıklar 😁😁😁 Fitt_anne Fitt_anne sicacik salçaya ekmaga sürmeğ ohh mis gibi
Günaydın kaptanim 💙
Dünün menüsünü vereyim. Gündüz mevlide gidicem 3 pazardir mevlite gidiyorum 🤭🙈

24 Eylül menüsü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta,1 dlm ekmek, peynir, zeytin, domates salatalık, çay, 2 kaşık reçel

Öğlen 1 kase tarhana çorbası saati bilmiyorum

15.45 türk kahvesi- 3 kare bitter 1 dlm kek

18.30
1 tabak bezelye, patates salatası, yoğurt

Wilma11 Wilma11 Zipzip- Zipzip-

Adımlar için üzgünüm 1556
Afiyet olsun canim ♥️
Baban seramikleri veya parkeleri değiştirecek durum vahim tatlım :confused:
Bu sene kesin değiştirmesi lazim😅😅

Gunaydin arkadaslar ben meryem. Umarim herkes güzel bir pazsr geciriyordur ben dun aksam basladim daha diyete daha dogrusu baslamami gerektiren cok kalp kirici cumleler duyunca diyelim 😢 zaten uzun zamandir yap birak yap birak diyetlerr gidiyodu sonra dedim ben bi klube atayim kendimi ins bu sefer daha iyi olur yillar önce burda kilo vernistim 17 kilo hemde cok motive olmustum burdaki stkadaslarla ins yine olur böyle ☺️
Günaydın meryem bende elif 🥰
Insallah yine hedefine ulaşirsin cok guzel kilolar vermissin🥰

Günaydın meryem bende elif 🥰
Insallah yine hedefine ulaşirsin cok guzel kilolar vermissin🥰
Merhaba elifcim kns ulasirim ya eski halimi cok özöedim sanki bu beden bana air degil gibi hissediyorjm ama sizin de desteginizle hep beraber yapariz diye dua ediyorum
merhaba kızlar. hasta oldum galiba. çok halsizim.
Ay cok gecmis olsun canim havalar soguyor aman hepimize dikkat cocuklar zaten okulla birlikte hastaöik tasiyorlar hep ekstra dikkat etmek lazim ama oöacsgi varsa da oluyor

Günaydın. Bu sabah öyle şiş uyandım ki gözlerim, yüzüm şişmişti. Tartıya bir çıktım 78.8 😬😵 şok üstüne şok derken regl başladı 🤪 en azından cumaya iner şişliğim. Eskiden hiç böyle olmuyordu bende ya
yaş ilerledikçe vücuttaki tepkiler değişiyor.

Merhaba elifcim kns ulasirim ya eski halimi cok özöedim sanki bu beden bana air degil gibi hissediyorjm ama sizin de desteginizle hep beraber yapariz diye dua ediyorum

Ay cok gecmis olsun canim havalar soguyor aman hepimize dikkat cocuklar zaten okulla birlikte hastaöik tasiyorlar hep ekstra dikkat etmek lazim ama oöacsgi varsa da oluyor
evet hava değişikliğinden oldu. aslında sabahları evden çıkarken sırtıma birşeyler aldım ama demek ki yetmedi. şifayı kaptık.
bu arada aramıza hoşgeldin.

Kızlar ankastre set alırken nelere dikkat etmek gerekli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ☺️
Canım ben şimdi ocak temizliğini bitirdim. Benimki 5 bölmeli, ateş bölmeleri normal gerisi cam yüzeyli. 5 gözlü olması zerre işe yaramıyor, ancak minicik, 2 kişilik tavalar, tencereler kullanırsan 5 ini de kullanabiliyorsun, yoksa 4 kişilik tava tencere kullandığın zaman sığmıyor ocağa. Ayrıca tamamen cam değilde gözleri normal olanlardan alırsan inanılmaz zor temizliği. Her temizleyişimde set üstü ocağım burnumda tütüyor😒 cam yüzey işine girersen tamamen cam almanı öneririm, gerçi ona da camın patlama ihtimali var diyorlar ama…

Back
X