- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
Başla qblacim verirsinBende 52.5 oldum 2 tatil mahvetti benide![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başla qblacim verirsinBende 52.5 oldum 2 tatil mahvetti benide![]()
Wuuu süper eksi
İlkinde gitmişti zaten,otel bitirdi beni 54 filandım geldiğimde, kadar yersem normal yani hepsine nikahı basmıştım zaten şimdi boşanma aşamasındayım52.5 cok iyi ablacim 2 tatile göre![]()
Arada başlayım diyorumda şölee bir rehavet çöküyor üstüme,dikkat ediyorum gene.Başla qblacim verirsincuma günü 77.2 ile başladim diyete
Azim gayret keşke yeterli olsa. Güvenin için yürekten teşekkürler canım ekürim.Olsun hocam cumaya kadar verirsin nasıl olsa,azimlisin bunun üstesinded de gelirsin sen,afiyetler olsun yarasın pişti benimkide içecem şimdi.![]()
Bugünİlkinde gitmişti zaten,otel bitirdi beni 54 filandım geldiğimde, kadar yersem normal yani hepsine nikahı basmıştım zaten şimdi boşanma aşamasındayım![]()
Arada başlayım diyorumda şölee bir rehavet çöküyor üstüme,dikkat ediyorum gene.
Şimdi kaç kşlosun peki,hamur işine filan dikkat et.
Elinden bir uçan bir kaçan kurtulur. Verirsin senİlkinde gitmişti zaten,otel bitirdi beni 54 filandım geldiğimde, kadar yersem normal yani hepsine nikahı basmıştım zaten şimdi boşanma aşamasındayım![]()
Bayılıyorum bu nikah olaylarınaİlkinde gitmişti zaten,otel bitirdi beni 54 filandım geldiğimde, kadar yersem normal yani hepsine nikahı basmıştım zaten şimdi boşanma aşamasındayım![]()
Hoşgeldin yıldızımElinden bir uçan bir kaçan kurtulur. Verirsin sen![]()
Arada kaçırıyoruz zaten buda çok normal değilmi çıtırım olacak o kadarda,bizi bitiren şu menopoz değilmi bunun da üstesinden geliyoruz evellallah.Dün simit yedim bende kahvatıda,akşamda yemekte vardı gene simit peynir yedim yeşil çay içtim bide 2 tane dengeleyim diye.Güç destek olacağız birbirimize çıtırım her daim .Azim gayret keşke yeterli olsa. Güvenin için yürekten teşekkürler canım ekürim.Benim rol modelim sensin. Bazen sen 53 yaşında menopozlu bir kadınsın diyorum o anda hayalimde sen canlaniyorsun dur bakalım bunun arkasına saklanamazsin diyorum. Ümitsizliğe kapilmiyorum o zaman. Hem dün bulgur pilavı yedim bile isteye.
Öncesinde de şişkinlik vardı tuz biber oldu. Zaten hedefim haftada 500 gr. Ayda iki kilo gitse bol bol yeter bana.
![]()
Hoş buldumHoşgeldin yıldızım
Menapozda neler değişiyor?Arada kaçırıyoruz zaten buda çok normal değilmi çıtırım olacak o kadarda,bizi bitiren şu menopoz değilmi bunun da üstesinden geliyoruz evellallah.Dün simit yedim bende kahvatıda,akşamda yemekte vardı gene simit peynir yedim yeşil çay içtim bide 2 tane dengeleyim diye.Güç destek olacağız birbirimize çıtırım her daim .![]()
![]()
![]()
Hadi bakalım bol eksili olsun hepinizinde
Veririm arada kaçırıyorum oda olur yani,suçlu tatiller zatenElinden bir uçan bir kaçan kurtulur. Verirsin sen![]()
Demi cuk oturdu konuya zaten,efsane oldu anlaşmalı boşanacaz itiraz ederse furucammmm hemencecikBayılıyorum bu nikah olaylarına
Çekişmeli bir boşanma olmasın da anlaşarak bitsin tatlım.![]()
Bayılıyorum bu nikah olaylarına
Çekişmeli bir boşanma olmasın da anlaşarak bitsin tatlım.![]()
Neler değişmiyor ki,herkeste farklı oluyor da,ateş basıyor kafanı buzdolabının soğuk kısmına sokuyorsunMenapozda neler değişiyor?![]()
valla bu tartıları bende anlayamıorm
Günaydın pastelcimGünaydın hanımlar![]()
Bitti boşadım hemencecik