Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arada kaçırıyoruz zaten buda çok normal değilmi çıtırım olacak o kadarda,bizi bitiren şu menopoz değilmi bunun da üstesinden geliyoruz evellallah.Dün simit yedim bende kahvatıda,akşamda yemekte vardı gene simit peynir yedim yeşil çay içtim bide 2 tane dengeleyim diye.Güç destek olacağız birbirimize çıtırım her daim . :KK54: :super: :KK200:
Normale baktığımızda günde iki simit o kadar da çok değil yemek bile yok gün boyunca ama bizim metabolizma yerlerde olunca diyecek bir şey yok. Regl olmak ne büyük avantajmış kıymetini bilmiyorlar. :KK14: Güç destek var çok şükür kıymetli dostlardan. :dua:
Gideyim de @pastelfiti bir minciklayayim enerji sarf etmem lazım. :KK11: bakalım kaç kilo verdi benim kaşik düşmanim :KK62:

Günaydın Hanımcım🥰
Sanada günaydınlar arkadaşım :KK200:
Normale baktığımızda günde iki simit o kadar da çok değil yemek bile yok gün boyunca ama bizim metabolizma yerlerde olunca diyecek bir şey yok. Regl olmak ne büyük avantajmış kıymetini bilmiyorlar. :KK14: Güç destek var çok şükür kıymetli dostlardan. :dua:
Gideyim de @pastelfiti bir minciklayayim enerji sarf etmem lazım. :KK11: bakalım kaç kilo verdi benim kaşik düşmanim :KK62:
1 simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş,eşimle beraber yedik zaten yemek istemedi oda bugüne kaldı yemekte.
Regl olmamanın en büyük avantajı beyaz pantolonu rahat giyebilmekmiş,bide yazın deniz ve havuz olayı yani.
Pastelcim yazdı zaten az bişicik almış cumaya kadar zati verirrr

Sanada günaydınlar arkadaşım :KK200:

1 simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş,eşimle beraber yedik zaten yemek istemedi oda bugüne kaldı yemekte.
Regl olmamanın en büyük avantajı beyaz pantolonu rahat giyebilmekmiş,bide yazın deniz ve havuz olayı yani.
Pastelcim yazdı zaten az bişicik almış cumaya kadar zati verirrr
Hadi canım bir simit o kadar ekmek miymiş :KK57:ben de çok severim. Regl sancısı yok , beyaz pantolon deniz sefası artılarimiz evet :ıslık::ıslık:

Back
X