- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın HanımcımGünaydın pastelcim
Bitti boşadım hemencecik![]()
Normale baktığımızda günde iki simit o kadar da çok değil yemek bile yok gün boyunca ama bizim metabolizma yerlerde olunca diyecek bir şey yok. Regl olmak ne büyük avantajmış kıymetini bilmiyorlar.Arada kaçırıyoruz zaten buda çok normal değilmi çıtırım olacak o kadarda,bizi bitiren şu menopoz değilmi bunun da üstesinden geliyoruz evellallah.Dün simit yedim bende kahvatıda,akşamda yemekte vardı gene simit peynir yedim yeşil çay içtim bide 2 tane dengeleyim diye.Güç destek olacağız birbirimize çıtırım her daim .![]()
![]()
![]()
Hafta sonları zaten böyle canısı yeniyor bide.
Ne o öye kaşlar gözler ayrı oynuyor
52.5 şu andaHanimKelesimiGetir abla kaç kilosun
vicdansız52.5 şu anda![]()
Bildirim var mı bildirimGünaydın Hanımcım![]()
Günaydın canimGünaydın neşeli enerji dolu bür hafta dileğiyle![]()
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar![]()
Cumaya eksiye dusersin pastelfitim
Ödemdir oHafta sonları zaten böyle canısı yeniyor bide.
Ne o öye kaşlar gözler ayrı oynuyor
52.5 şu anda![]()
Ah Aşkitom ah varBildirim var mı bildirim
Günaydın aşkilopum![]()
İnşallah kaptanımGünaydın canim
Günaydın pastelfitim
Cumaya eksiye dusersin pastelfitim![]()
Nasıl üzüldüm bilemezsin
Sanada günaydınlar arkadaşımGünaydın Hanımcım![]()
1 simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş,eşimle beraber yedik zaten yemek istemedi oda bugüne kaldı yemekte.Normale baktığımızda günde iki simit o kadar da çok değil yemek bile yok gün boyunca ama bizim metabolizma yerlerde olunca diyecek bir şey yok. Regl olmak ne büyük avantajmış kıymetini bilmiyorlar.Güç destek var çok şükür kıymetli dostlardan.
Gideyim de @pastelfiti bir minciklayayim enerji sarf etmem lazım.bakalım kaç kilo verdi benim kaşik düşmanim
![]()
Kesinlikle bozukvicdansız
abla benm tartım sence bozukmu ?
cuma 59,05idi
bugün 57.95![]()
Kesinlikle bozuk![]()
Heeeee vallla kara vicdanlıyımm,ne güzel vermişsinnnn vicdansızzzz susss otur yerine yaklaşıyon bana bekliyormmm seni kçşe başındaaavicdansız
abla benm tartım sence bozukmu ?
cuma 59,05idi
bugün 57.95![]()
Oda olabilir pastelcim dikkat ediyorum genede.Ödemdir o
Ah Aşkitom ah var![]()
Kapışalım hayatım, bu kilo bana yapıştı kurtulmam lazımNasıl üzüldüm bilemezsin
Senin için özel planlarım var. Bu hafta kapışma zamanı atalım üzerimizdeki ölü topraklarını![]()
Bide tartısı bozuk olmasa maşallahhhhKesinlikle bozuk![]()
Hadi canım bir simit o kadar ekmek miymişSanada günaydınlar arkadaşım
1 simit 4 dilim ekmeğe bedelmiş,eşimle beraber yedik zaten yemek istemedi oda bugüne kaldı yemekte.
Regl olmamanın en büyük avantajı beyaz pantolonu rahat giyebilmekmiş,bide yazın deniz ve havuz olayı yani.
Pastelcim yazdı zaten az bişicik almış cumaya kadar zati verirrr
ben ciddiyim ya 2 gnde imkanszHeeeee vallla kara vicdanlıyımm,ne güzel vermişsinnnn vicdansızzzz susss otur yerine yaklaşıyon bana bekliyormmm seni kçşe başındaaa![]()
Oda olabilir pastelcim dikkat ediyorum genede.