Bedenim baygın ruhum şen şakrakseda sayanmısın sen
kır dizini otur bu nasıl bir günaydn şekli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bedenim baygın ruhum şen şakrakseda sayanmısın sen
kır dizini otur bu nasıl bir günaydn şekli![]()
ben tazelerim ablammBiri çayımı tazelese![]()
Çay verenlerin çok olsun yavrum, teşekkür ederimben tazelerim ablamm
otur keyfine bak sen![]()
Günaydın fesangimGünaydın günaydın günaydın![]()
50 yaşındaydım girdiğimde,ondan öncesi zaten başlamıştı belirtiler düzesiz adet olmalar filan 2 kerede gebelik testi yaptırdım birde.Günaydın hayatım
Kaç yaşında girdin , benim de az kalmıştır herhalde![]()
geçmiş olsunGunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. TartilamadimZipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
50 yaşındaydım girdiğimde,ondan öncesi zaten başlamıştı belirtiler düzesiz adet olmalar filan 2 kerede gebelik testi yaptırdım birde.
Ben içiyorum çayım hazır gel buyurNeyse çay almaya gidiyorum![]()
Günaydın çok geçmişler olsun.Gunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. TartilamadimZipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
Yaaaaa böyle oluyorrr işte sjksjksjksjk herkes yaptırıyor onu sende hazırlıklı ol.
Günaydın canim gecmis olsun tabi ki bu hafta çocuklarla ilgilen cuma yeniden katılırsinGunaydin kizlar bix hastanedeyiz oglum ishal kusma serum takildi kizimda hasta anneme biraktim. TartilamadimZipzip- ben yarismadan cekilebilir miyim bu haftalik uygunsa
Afiyet olsun ablacim1 yumurtalı yulaflı omlet yiyom şimdi,yarımda domates![]()
Sağol kuzum teşekkürlerAfiyet olsun ablacim![]()
Neyse daha var gibi , belirti olursa anlarım herhalde yaklaştığını50 yaşındaydım girdiğimde,ondan öncesi zaten başlamıştı belirtiler düzesiz adet olmalar filan 2 kerede gebelik testi yaptırdım birde.
Teşekkür ederim canımBen içiyorum çayım hazır gel buyur
Günaydın çok geçmişler olsun.
Belli oluyor zaten yaklaştığı anlıyorsun hemencecik,rica ederim sanada afiyetler olsunNeyse daha var gibi , belirti olursa anlarım herhalde yaklaştığını
Teşekkür ederim canım![]()