- 8 Eylül 2016
- 103.336
- 438.211
- 898
- 36
Teşekkür ederim canim yazarim tabi kiAaaa çok geçmiş olsun canım yaz bize de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canim yazarim tabi kiAaaa çok geçmiş olsun canım yaz bize de
İnşallah ablacımKuzum her şeyin başı stres zaten,sınavlar filan kolay değildi yani,kıızmda geçen sene filandı zona oldu her yeri kabarmıştı ne sıkıntılar yaşadı öyle,şimdi atlattı çok şükür sende atlatacaksın inşallah![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canımcım sağol,amin inşallah sağolİçim sıkıldı genel yalnızlık hâlimi hatırladım yine canım.Anlaştığım eskilerden arkadaşım kalmadı,komşular soğuk , e sevgilim de yok
HanimKelesimiGetir ayy doğumgünün mü seniiin
![]()
güzel terazi ablamızz kutlu mutluolsun inşallah yeni yaşın bol şans getirsin seni seviyoruzz
Aç kaptanım
Senin mi sorunun ne diyorsn kaptanım müthişsin sen bea
![]()
Çok teşekkürler pastelcim çok sağol hep berabercene inşallahCanım doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu senelerin olsun inşallah![]()
Telaş yapma sakın kuzumİnşallah ablacım![]()
Kaptanım sonuna kadar haklısın ama motivasyonunu kaybetme. Maalesef bu durumu çakma kaptanlığım sırasında sabırla izledim. En güzeli kural ve ceza. Bu bizim iyiliğimiz için . En basit örnek, adım zorunluluğu olmasaydı ben çoğu gün kös kös otururdum. Çok nadiren hastalık vs olduğunda atamıyorum o kadar. Menümü, zaten gece adım ile birlikte yazıyorum. Kırk yılda bir uyuklarsam sabah yazıyorum. Ayyy ne mükemmel bi insanmışım ben yaa tü tü tüüüKaptancığım kuraları guncelemek gerekiyor bence..gelemiyen arkadaşın bı şekilde bilgi vermesi gerekir yarışma da menüsü kilo bildirmeyine ceza uygulanmalı. Kisi uygun olmadigi zaman zaten o hafta yarışa katılmama hakkı var katilipta sorumluluklarini yerine getirmemesi yarışa ve takıma değer vermemesinden.Acikcasi yalandan yarışıyoruz.Ben motivasyonumu kaybettim bu hafta..
Oooo 4 haftada ne kilo alınırEksik bildiirim yapana ceza verebiliriz 4 hafta yarislara katılmama gibi..
Keşke basenim olsaGöbek olsa iyi içine çekersin peki ya basen![]()
![]()
![]()
Bugün dolu dolu 8 dersim var daha 4. dersteyim bugün bitse hayırlısıyla![]()
Dusunmemeye calisiyorum ablacim zaten yoksa zamanda gecmiyorÇok teşekkür ederim canımcım sağol,amin inşallah sağol![]()
Çok teşekkürler pastelcim çok sağol hep berabercene inşallah
Telaş yapma sakın kuzum![]()
Yaa ne güzeldir simdi ablacimÇocuklardan çicek geldi şimdi çok beğendim![]()
Düşünmede zaten kontrollrde iyi çıkacaktır sonuçlarınDusunmemeye calisiyorum ablacim zaten yoksa zamanda gecmiyor![]()
Merhaba canim
çok şükür canım. kaldığımız yerden devam ediyoruzBurdayım canim sık giremiyorum işten güçten nasılsınız hepiniz![]()
Selm hoş geldin
Aynen mutlu oluyorsun böyle sağolsun hiç atlamazlar.Yaa ne güzeldir simdi ablacim![]()
Ne pazarı kız bugün salı sallanır değil mi
Teşekkür ederim canimZipzip- çok geçmiş olsun canım.
Çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır,cuma neydi,hafta sonuda tatildiNe pazarı kız bugün salı sallanır değil mi![]()
Çocuklardan çicek geldi şimdi çok beğendim![]()
Kaptanım çok geçmiş olsunDusunmemeye calisiyorum ablacim zaten yoksa zamanda gecmiyor![]()