Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İçim sıkıldı genel yalnızlık hâlimi hatırladım yine canım.Anlaştığım eskilerden arkadaşım kalmadı,komşular soğuk , e sevgilim de yok :KK70:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ayy doğumgünün mü seniiin :KK74: :KK200:güzel terazi ablamızz kutlu mutluolsun inşallah yeni yaşın bol şans getirsin seni seviyoruzz 😘

Aç kaptanım 😍

Senin mi sorunun ne diyorsn kaptanım müthişsin sen bea :KK74:

:KK76:
Çok teşekkür ederim canımcım sağol,amin inşallah sağol :KK200: :KK60:
Canım doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu senelerin olsun inşallah 🥰🥰🥰
Çok teşekkürler pastelcim çok sağol hep berabercene inşallah :KK200::KK60:
İnşallah ablacım ♥️♥️
Telaş yapma sakın kuzum :KK60:

Kaptancığım kuraları guncelemek gerekiyor bence..gelemiyen arkadaşın bı şekilde bilgi vermesi gerekir yarışma da menüsü kilo bildirmeyine ceza uygulanmalı. Kisi uygun olmadigi zaman zaten o hafta yarışa katılmama hakkı var katilipta sorumluluklarini yerine getirmemesi yarışa ve takıma değer vermemesinden.Acikcasi yalandan yarışıyoruz.Ben motivasyonumu kaybettim bu hafta..
Kaptanım sonuna kadar haklısın ama motivasyonunu kaybetme. Maalesef bu durumu çakma kaptanlığım sırasında sabırla izledim. En güzeli kural ve ceza. Bu bizim iyiliğimiz için . En basit örnek, adım zorunluluğu olmasaydı ben çoğu gün kös kös otururdum. Çok nadiren hastalık vs olduğunda atamıyorum o kadar. Menümü, zaten gece adım ile birlikte yazıyorum. Kırk yılda bir uyuklarsam sabah yazıyorum. Ayyy ne mükemmel bi insanmışım ben yaa tü tü tüüü🧿😂
Eksik bildiirim yapana ceza verebiliriz 4 hafta yarislara katılmama gibi..
Oooo 4 haftada ne kilo alınır :KK53:
Göbek olsa iyi içine çekersin peki ya basen :deli: :deli: :deli:
Keşke basenim olsa:KK51:

Kolay gelsin canım 🙏
Bugün dolu dolu 8 dersim var daha 4. dersteyim bugün bitse hayırlısıyla 😩

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr mutlu pazarlarrr
t4119.gif

FB_IMG_1659694756523.webp

Back
X