- 3 Ocak 2020
- 6.218
- 33.804
- 548
Allah herkese sifa versinO da geçer inşallah. Neye alerjisi var?
Benim yeğenler de aynı. Sırayla hasta okuyorlar. Bir kaldıramadılar başlarını
Çok geçmiş olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herkese sifa versinO da geçer inşallah. Neye alerjisi var?
Benim yeğenler de aynı. Sırayla hasta okuyorlar. Bir kaldıramadılar başlarını
Çok geçmiş olsun![]()
kolay gelsin kaptanGaptanını gülü bu gülüYürüyüşümü yapınca utuye gırıstım hemen yoksa kaldıkca kalıyor
ıyı oldu cıktı aradan mutfafın halısını yıkayacam bırazdan da hamarat perilerı dokundu zabah zabah bana galıba
![]()
Haftasonu gelıp gıtmesende menulerın çok ıyıydı ama![]()
![]()
![]()
![]()
tarti gülümsedi kız
çok mutluyum
Hastayım canım grip gibiGeçmiş olsun canım neyin var
Dün tamamlayamadim kaptanım 6bin küsürde kaldım özür dilerim. Bugün tamamlayacağım inşallahÇok gecmıs olsun adımların prensesı![]()
Benim de hep erken erken geliyor çok gıcıkbenim en büyük sorunum regllerim...
regllerim düzensiz.. mesela bu ay 10 gün gecikti
ve ben 10 gün şiş şiş gezdim
o zamanlar yarıştan çekilmem mi lazım kızlar ?
keşke erken gelsede geç gelmese yaBenim de hep erken erken geliyor çok gıcık
Ben de bir yılda 15 kere regl oluyorum 12 olması gerekirkenkeşke erken gelsede geç gelmese ya
geç gelince reglide sayarsak 15-17 gün felan şiş şiş geziorum,
aaaaaaaaaaaBen de bir yılda 15 kere regl oluyorum 12 olması gerekirken![]()
kaptan herkes reglliKırmızı gullerım bu ıkı gun minımum karbon, bol su, odem suları,erken kapanıs yaparsak cuma alırız bu yarısı dıye düşünüyorum![]()
Uuuu nefis görünüor afiyet olsunEki Görüntüle 3136688
Kara lahana çiçeği bu canım Eki Görüntüle 3136689
Kızartmasıda bu
Hedef60kgolmak
Günaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
Perşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun kızlarHavalar çok fena ya kendimi çarpılmış gibi hissediyorum o kadar yorgunum ki
Ben de birazdan tartılcam![]()
![]()
![]()
![]()
tarti gülümsedi kız
çok mutluyum
ben de istiyorummmmmmDünden -800 gr
Bugün de ıslak burger yicük annemle![]()
afiyet olsun canım. ama karalahana tiroid hastalarına iyi gelmiyor bilgin olsun.Kara lahana mart nisan ayı gibi çiçek açıyor canım çiçekler daha tomurcukken yani yeşil yeşilken toplanıyor yoksa sarı çiçekleri açtımı yenmiyor yani güzel olmuyor sonra toplanan yeşil tomurcuklar yıkanıp doğranıp yaşlanıyor suyu güzelce sıkılıyor içine tuzunu iki yumurtasını kırıp kızartma tavasında iki yemek kaşığı zeytinyağı ile arkalı önlü kızartıyoruz kek gibi dilimleyip servis ediyoruz yanına bir çorba yada cacık ile harika bir öğün oluyor tadı muhteşem
Ben mevsiminde alıp haşlayıp derin dondurucuya atıyorum şimdi kolaylık oluyor![]()
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar. Dün güne çok güzel başlamıştım ama iyi gitmedi. Çocuğum çok ateşlendi. Çevremdeki birçok çocuk gibi bizde antibiyotik e başladık.
geçmiş olsun canım.Perşembe kızım hastalanmisti. Onndan hepimize geçti. İshal, kusma, burun akıntısı öksürük. Birde regl oldum üzerine çok halsiz kaldım.. teşekkür ederim
çok alemsin migim yaareglimi erken başlatan bir bitki buldum biberiyeiki gün çig çig yedim.
hiç beklemedik bir anda regl oldum.
bahçede sabah işe giderken bahçeden biberiyeyi koparip yiyordum acilı ama ben seviyorum![]()