Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar tartıya son 1 😍😍💃💃tartıldınızmı durumlar ne ben de fena degıl😎bugün de çok dıkkat edıp yarın emeklerımızın karşılıgını alıyoruz inşallah 😍❤️
-1 i de gecersin gibi geliyor:halay:

Ben artı eksi 1 le güzel gidiyorum ama spora başlamam lazım🙃 Cordelia Cordelia başlamadı mı:KK37:

Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan beri😖oğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşmesini dilerim. Ne diyeceğimi bilemedim. Kanında enfeksiyon olabilir dur bakalım sonuç ne çıkacak...

Eve geldim kizlar her hangi bir müdahale yapilmadi ,zararsiz oldugunu söylediler
Ameliyatla alinmasi gerekiyormus ama ameliyat sırası yokmus aralik gibi yeniden gel dediler🥰🥰
geçmiş olsn cnm
benmde omzumda damarın orda vardı birazda riskliydi ama aldırdım cokta rahat geçti
benmki ağrıda yapıodu yağ bezem

Günaydın canim❤
2216
Kaptanım pilates yalan oldu, acildeyiz sabahtan beri😖oğlan fena oldu. Serum bitti, ateşi de soğuk kompresle düşürdük. Kan tahlili bekliyoruz.
Cok gecmis olsun pastelfitim ❤
Ayyyy çok şükür canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canim ❤
Çok şükür canım. :dua:
Teşekkür ederim ablacim ❤
Gözün aydın olsun kuzum :KK74:
Teşekkür ederim ablacim ❤
geçmiş olsn cnm
benmde omzumda damarın orda vardı birazda riskliydi ama aldırdım cokta rahat geçti
benmki ağrıda yapıodu yağ bezem
Teşekkür ederim canim ❤
Gecmis olsun canim sana da iste aldircwm bende aralikta giderim yine🥰🥰

Back
X