Teşekkür ederim Saracim. Bu kadar oldu ben en az -500 istemiştim ama ne kadar zorlasam da olmadı.tebrik ederim canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Saracim. Bu kadar oldu ben en az -500 istemiştim ama ne kadar zorlasam da olmadı.tebrik ederim canım![]()
Ben de çok üzüldüm. Benim hesabımla yakınlarımdan para talep ediyorlarmış en çok bu üzüyor.Aaaa kuzum üzüldüm
Tamam canımablacım şikayet edelim istersen özelden adresi yaz bana mutfakkkkkkkkkkkkk![]()
Günaydın aşkilopGünaydın hanımlar![]()
Giden yağlar bizimdir.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımTamam canim ekledim
Afiyet olsun canim
Ekledim pastelfitim
Afiyet olsun canim
Ekledim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun pastelfitim ❤
Afiyet olsun canımGünaydın kızlaryine spor queen olmuşum
Önce eksik bildirimler, sonra kilo,
29 eylül menüler
Sabah 09.00
1 haşlanmış yumurta ile salata,
1 dilim peynir, 5 zeytin,
1 dilim karabuğday ekmeği.
Öğlen 12.00
Yarım haşlanmış patates (kumpir gibi yapmışlardı),
1 dilim rosto,
1 kaşık sütlü tatlı.
Akşam 18.00
Ton balıklı salata,
1 dilim karabuğday ekmeği.
1 top züber.
Su: 2 lt @LimonluAyranZipzip-
pastelfit
Harikasın canım tebrik ederimKilo bildirimi,
Eki Görüntüle 3137826
Geçen hafta 84,6
Bu hafta 83,7
Fark 900 gr
Yüzde 1,06 @LimonluAyranZipzip-
pastelfit
Teşekkür ederim canım bugün daha iyi çok şükür , yüzü gülüyorBal demek istedin değil mi
Çok şükür. Biran önce toparlar inşallah![]()
Geçmiş olsun kaptanımYag bezelerini ameliyatla alabiliriz dedi canim ama ameliyat tarihi vermiyorlar Aralık ayında tekrar gideceğim teşekkür ederim![]()
Hayatım nolduSağ ol bitanem.
Sen niye kapattın canımBenimde yok bende kapattim
Ulasmak isteyen olursa telefonla ulasabilir![]()
Onunla ilgilendim de geç geldim. Hafif ateş devam ediyor, uzanıyor . Gözünün feri geldi çok şükür. İlaçlarını içirdim bekliyorumGünaydın aşkilopiyi misiniz ? Yavrucak bu sabah nasıl oldu?
Tabi ki açıkHerkese selamçok uzun süre ara verdim farkındayım. Geçen sene tam Kasım ayında gelmiştim buraya ve çok azimliydim. Tam 14 kilo vermiştim. Sonra bana birşeyler oldu , bozdum geri toparlanamadim tabiri caizse buradan kaçtım
Şimdi bu sabah kendimi yine yeniden ayni motivasyonda hissettiğim için geldimbir hafta menülerimi paylaşıp muhabbete katılmaya niyet ettim
biliyorum yüreğinizin kapıları bana hep açık
ben geldim
![]()
Çok geçmiş olsun canımYüksek enfeksiyon ve susuzluk çıktı, boğazı mahfolmuş zaten. Önceki gün okuldaki suyunu hiç içmemişti , uyardım. Dün boğazı ağrıyodu yine uyardım, su iç diye. Neyse, serumla gözü açıldı. Yarım saat de soğuk kompres yaptım, ateşi 37’ye düştü. 1000’lik augmentin ve parol verdi. Şimdi daha iyi çok şükür. Teşekkür ederim hepinize![]()
Sağol canımAfiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim afiyet olsun❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Masterfite ekleyelim mi
Gecmis olsun canim![]()
Günaydın canım![]()
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn güzel arkadaşlarım
tebrikler canım
Sağol canımtebrik ederim canım![]()
Pazartesi artı gelince böyle olduGiden yağlar bizimdir.![]()
Tez zamanda şifa bulsun. İlaçlarla çabuk toparlanir hiç endişe etme güçlüdür bebelerimiz.Onunla ilgilendim de geç geldim. Hafif ateş devam ediyor, uzanıyor . Gözünün feri geldi çok şükür. İlaçlarını içirdim bekliyorumTeşekkür edeyim Aşkitom
![]()
Sağ ol kinoşum.Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Günaydın canım
tebrikler canım
Sağol canım![]()
İyiyim şükür bitanem sen nasılsın? Ben de öptümSağ ol kinoşum.iyisin di mi? Çok öptüm seni
![]()
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın hanımlar![]()
Ekside olman guzel tebrik ederim ❤
Canım bir arkadaştan bana dm geldi. Kadına şiddete dur de- diye ankete katılır mısın dedi. Bir link vardı tıkladım. Sonra hesap gitmiş. Bu kişi/ kişiler benim adımla arkadaşlarımdan para istemeye başlamış. Güya ben para kazanıyormuşum bir de sahte banka dekontu hazırlamışlar adıma ...öyle işte salakligima doymayayim
İyi sayılırım tatlım. Allah başka dert vermesin.İyiyim şükür bitanem sen nasılsın? Ben de öptüm![]()
![]()
Bugün ki tartım 84.4 geçen haftada aynıydıHoş geldin
Zaman kaybetme tartil katil bence. Grup iyi kızlar iyi aynı amaç doğrultusunda yaşayıp gidiyoruz![]()
Kilo bildirimi,
Eki Görüntüle 3137826
Geçen hafta 84,6
Bu hafta 83,7
Fark 900 gr
Yüzde 1,06 @LimonluAyranZipzip-
pastelfit
Maşallah kızlar bravo darısı hepimizeGeçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
Fitt_anne
pastelfit