Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pazartesi artı gelince böyle oldu🙈
Canımız sağ olsun. :KK60:
Aşkilop bugün abimlerle Aksaray' a gidiyorum. İki günlüğüne. Minik bir bahçeleri var bizim gelinin köyde üzümleri kesip pekmez yapacağız. İlk kez şahit olacağım ben de. Eşim de gidebilirsin deyince karar verdim. Gidip köy havası alıp geleyim. Zipzip- Zipzip- yeşil takım diye not düştüm tartı fotoğrafına belki dikkat etmemiş olabilirsin kuzum. Böyle devam edebilir miyim?

Geçmiş olsun kuşum. :dua:ben de insta hesabımı kaybettim :işsiz:mucadelem devam ediyor kuzum.
Aaaa alırsın geri değil mi?geçmiş olsun Aşkitom 😔
Herkese selam ❤️😌 çok uzun süre ara verdim farkındayım. Geçen sene tam Kasım ayında gelmiştim buraya ve çok azimliydim. Tam 14 kilo vermiştim. Sonra bana birşeyler oldu , bozdum geri toparlanamadim tabiri caizse buradan kaçtım 😐
Şimdi bu sabah kendimi yine yeniden ayni motivasyonda hissettiğim için geldim ♥️ bir hafta menülerimi paylaşıp muhabbete katılmaya niyet ettim 🥰 biliyorum yüreğinizin kapıları bana hep açık 😌❤️ ben geldim 🤗❤️
Hoşgeldin canım😍
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Günaydın canım 😍
Günaydın canım 🥰
Günaydın kızlar :KK68: :KK68:
Günaydın kaptanım😍
Bugün istediğim gibi olmadı cok mutsuzum :KK43:
Daha farklı bekliodm ama dünün acısı cıktı :KK43:

Pazartesi ile aynı kaldım.. Soryy gaptanım :KK43:

@Ayyulduz Zipzip- Zipzip-
Artı değilsen gayet güzel, haftaya verirsin hayatım🥰
Mükemmelsin tebrik ederim canım 🧿
kocam geliyor bu 2 gün.. pazartesi artı cıkabilirim :KK70: ama gaptanım eğer kabul ederse devam etmek isterim
benm için sakıncası yok :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Gözün aydın canım😍
Emeklerinize saglik kizlar. Bu hafta sizleri izledim. Birbirinize nasil destek, motivasyon sagladiginizi gordum. Bu hafta aranizda olmaktan cok mutluyum. 💚💙💚💙💚
Hoşgeldin canım 😍
:KK200: :KK200: Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn güzel arkadaşlarım
Günaydın şeker😍
Sabah tartıldım 64.3😱😱😱😱 foto çekemedim Zipzip- Zipzip- beni masterfit'e ekleyebilir misin canım
Maşallah tosunuma😂nerde o eski fesang , hep onun peşinden giderdim:ıslık:
Harikasın hayatım tebrik ederim 😍
Dolandırıcılar çalmış kuzum. Artık bir hesabim yok :KK43:
Nasıl yapıyolar yaa😔

Aşkilop bugün abimlerle Aksaray' a gidiyorum. İki günlüğüne. Minik bir bahçeleri var bizim gelinin köyde üzümleri kesip pekmez yapacağız. İlk kez şahit olacağım ben de. Eşim de gidebilirsin deyince karar verdim. Gidip köy havası alıp geleyim. Zipzip- Zipzip- yeşil takım diye not düştüm tartı fotoğrafına belki dikkat etmemiş olabilirsin kuzum. Böyle devam edebilir miyim?
Evet dikkat etmemistim🙈🙈🙈
Yesile ekledim o zaman
Koy havasi iyi gelecektir 🥰🥰

Teşekkür ederim pastelfitim ❤

Sacma sapan insanlar yuzunden diyeyim sonra açarım biraz uzak kalmak iyi gelecek🥰🥰
Hesabım kurtarilirsa sanki ben de açmam kuzum. O saçma sapan insanlarla da ayrıca uğraşmak gerekiyor. 50 küsur kadına bile yürümeye cesaret edenler var. Boşa enerji kaybetmeye gerek yok....

Hoşgeldin canım😍

Günaydın canım 😍

Günaydın canım 🥰

Günaydın kaptanım😍

Gözün aydın canım😍

Hoşgeldin canım 😍

Günaydın şeker😍

Nasıl yapıyolar yaa😔
İnstayla iletişime geçtim iki üç iş günü içinde döneriz dediler. Bakalım olursa olur.
Tartı için de teşekkür ederim. Çok değil ama 66 görmek yine de güzel.

Hesabım kurtarilirsa sanki ben de açmam kuzum. O saçma sapan insanlarla da ayrıca uğraşmak gerekiyor. 50 küsur kadına bile yürümeye cesaret edenler var. Boşa enerji kaybetmeye gerek yok....
Kesinlikle ablacim zaten aktif kullandigim birsey degil paylasim da yapmiyorum gerek yok diyerek kapattim😊😊
Sizlerle burdan ya da whatsap uzerinden iletisim kurabiliriz 🥰🥰

Hoşgeldin canım😍

Günaydın canım 😍

Günaydın canım 🥰

Günaydın kaptanım😍

Gözün aydın canım😍

Hoşgeldin canım 😍

Günaydın şeker😍

Nasıl yapıyolar yaa😔
Şimdi ben senin peşine takılayım minnoşum

Çok geçmiş olsun canım

Sağol canım

Günaydın canım💞

tebrikler canım💞

Sağol canım💞
Teşekkür ederim canım 🙏
Harika 😍ben de köy faaliyetlerini çok severim. Bağların içinde büyüdüm çok severim . Ama hiç pekmez yapma işlemine şahit olmadım.

Herkese selam ❤️😌 çok uzun süre ara verdim farkındayım. Geçen sene tam Kasım ayında gelmiştim buraya ve çok azimliydim. Tam 14 kilo vermiştim. Sonra bana birşeyler oldu , bozdum geri toparlanamadim tabiri caizse buradan kaçtım 😐
Şimdi bu sabah kendimi yine yeniden ayni motivasyonda hissettiğim için geldim ♥️ bir hafta menülerimi paylaşıp muhabbete katılmaya niyet ettim 🥰 biliyorum yüreğinizin kapıları bana hep açık 😌❤️ ben geldim 🤗❤️
Hoşgeldin canım ❤️
Geçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ

@Ayyulduz pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-

Eki Görüntüle 3137880
🧿🧿🧿🧿maşallah canım harikasın 😍😍😍
Yag bezelerini ameliyatla alabiliriz dedi canim ama ameliyat tarihi vermiyorlar Aralık ayında tekrar gideceğim teşekkür ederim 🥰
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallah ❤️❤️
Onunla ilgilendim de geç geldim. Hafif ateş devam ediyor, uzanıyor . Gözünün feri geldi çok şükür. İlaçlarını içirdim bekliyorum 😊Teşekkür edeyim Aşkitom :KK60:
Geçmiş olsun tatlım ❤️❤️

Back
X