- 8 Eylül 2016
- 103.315
- 438.142
- 898
- 36
Teşekkür ederim pastelfitim ❤Geçmiş olsun kaptanım![]()
Sacma sapan insanlar yuzunden diyeyim sonra açarım biraz uzak kalmak iyi gelecekSen niye kapattın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim pastelfitim ❤Geçmiş olsun kaptanım![]()
Sacma sapan insanlar yuzunden diyeyim sonra açarım biraz uzak kalmak iyi gelecekSen niye kapattın canım![]()
Haftaya daha guzel olur insallah canimBugün ki tartım 84.4 geçen haftada aynıydı![]()
Canımız sağ olsun.Pazartesi artı gelince böyle oldu![]()
Aaaa alırsın geri değil mi?geçmiş olsun AşkitomGeçmiş olsun kuşum.ben de insta hesabımı kaybettim
mucadelem devam ediyor kuzum.
Hoşgeldin canımHerkese selamçok uzun süre ara verdim farkındayım. Geçen sene tam Kasım ayında gelmiştim buraya ve çok azimliydim. Tam 14 kilo vermiştim. Sonra bana birşeyler oldu , bozdum geri toparlanamadim tabiri caizse buradan kaçtım
Şimdi bu sabah kendimi yine yeniden ayni motivasyonda hissettiğim için geldimbir hafta menülerimi paylaşıp muhabbete katılmaya niyet ettim
biliyorum yüreğinizin kapıları bana hep açık
ben geldim
![]()
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Günaydın canım
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar![]()
![]()
Artı değilsen gayet güzel, haftaya verirsin hayatım
Mükemmelsin tebrik ederim canım
Gözün aydın canımkocam geliyor bu 2 gün.. pazartesi artı cıkabilirimama gaptanım eğer kabul ederse devam etmek isterim
benm için sakıncası yok![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşgeldin canımEmeklerinize saglik kizlar. Bu hafta sizleri izledim. Birbirinize nasil destek, motivasyon sagladiginizi gordum. Bu hafta aranizda olmaktan cok mutluyum.![]()
Günaydın şeker![]()
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn güzel arkadaşlarım
Maşallah tosunuma
Harikasın hayatım tebrik ederim
Nasıl yapıyolar yaaDolandırıcılar çalmış kuzum. Artık bir hesabim yok![]()
Evet dikkat etmemistimCanımız sağ olsun.
Aşkilop bugün abimlerle Aksaray' a gidiyorum. İki günlüğüne. Minik bir bahçeleri var bizim gelinin köyde üzümleri kesip pekmez yapacağız. İlk kez şahit olacağım ben de. Eşim de gidebilirsin deyince karar verdim. Gidip köy havası alıp geleyim.Zipzip- yeşil takım diye not düştüm tartı fotoğrafına belki dikkat etmemiş olabilirsin kuzum. Böyle devam edebilir miyim?
Hesabım kurtarilirsa sanki ben de açmam kuzum. O saçma sapan insanlarla da ayrıca uğraşmak gerekiyor. 50 küsur kadına bile yürümeye cesaret edenler var. Boşa enerji kaybetmeye gerek yok....Teşekkür ederim pastelfitim ❤
Sacma sapan insanlar yuzunden diyeyim sonra açarım biraz uzak kalmak iyi gelecek![]()
İnstayla iletişime geçtim iki üç iş günü içinde döneriz dediler. Bakalım olursa olur.Aaaa alırsın geri değil mi?geçmiş olsun Aşkitom
Hoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Gözün aydın canım
Hoşgeldin canım
Günaydın şeker
Maşallah tosunumanerde o eski fesang , hep onun peşinden giderdim
Nasıl yapıyolar yaa![]()
Kesinlikle ablacim zaten aktif kullandigim birsey degil paylasim da yapmiyorum gerek yok diyerek kapattimHesabım kurtarilirsa sanki ben de açmam kuzum. O saçma sapan insanlarla da ayrıca uğraşmak gerekiyor. 50 küsur kadına bile yürümeye cesaret edenler var. Boşa enerji kaybetmeye gerek yok....
Çok yaygın kuzum ya inanan olmaz artıkBen de çok üzüldüm. Benim hesabımla yakınlarımdan para talep ediyorlarmış en çok bu üzüyor.![]()
Şimdi ben senin peşine takılayım minnoşumAaaa alırsın geri değil mi?geçmiş olsun Aşkitom
Hoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Gözün aydın canım
Hoşgeldin canım
Günaydın şeker
Maşallah tosunumanerde o eski fesang , hep onun peşinden giderdim
Nasıl yapıyolar yaa![]()
Teşekkür ederim bitanemEvet dikkat etmemistim
Yesile ekledim o zaman
Koy havasi iyi gelecektir![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım
Günaydın canım
tebrikler canım
Sağol canım![]()
HarikaCanımız sağ olsun.
Aşkilop bugün abimlerle Aksaray' a gidiyorum. İki günlüğüne. Minik bir bahçeleri var bizim gelinin köyde üzümleri kesip pekmez yapacağız. İlk kez şahit olacağım ben de. Eşim de gidebilirsin deyince karar verdim. Gidip köy havası alıp geleyim.Zipzip- yeşil takım diye not düştüm tartı fotoğrafına belki dikkat etmemiş olabilirsin kuzum. Böyle devam edebilir miyim?
Ben de ikinizin peşindeyim vagon oldukŞimdi ben senin peşine takılayım minnoşum
Hoşgeldin canımHerkese selamçok uzun süre ara verdim farkındayım. Geçen sene tam Kasım ayında gelmiştim buraya ve çok azimliydim. Tam 14 kilo vermiştim. Sonra bana birşeyler oldu , bozdum geri toparlanamadim tabiri caizse buradan kaçtım
Şimdi bu sabah kendimi yine yeniden ayni motivasyonda hissettiğim için geldimbir hafta menülerimi paylaşıp muhabbete katılmaya niyet ettim
biliyorum yüreğinizin kapıları bana hep açık
ben geldim
![]()
Geçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
@Ayyulduzpastelfit
Zipzip-
Eki Görüntüle 3137880
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallahYag bezelerini ameliyatla alabiliriz dedi canim ama ameliyat tarihi vermiyorlar Aralık ayında tekrar gideceğim teşekkür ederim![]()
Geçmiş olsun tatlımOnunla ilgilendim de geç geldim. Hafif ateş devam ediyor, uzanıyor . Gözünün feri geldi çok şükür. İlaçlarını içirdim bekliyorumTeşekkür edeyim Aşkitom
![]()
Hadi ya ne yapardınız üzümleriTeşekkür ederim canım
Harikaben de köy faaliyetlerini çok severim. Bağların içinde büyüdüm çok severim . Ama hiç pekmez yapma işlemine şahit olmadım.
Günaydın güzel annemGünaydın![]()
Hayır kabul etmiyorum. Tekrar düş önüme bakalımŞimdi ben senin peşine takılayım minnoşum
Bende gidiyorum yarin sabahTeşekkür ederim bitanemKöy havasıni çok seviyorum. Gidip biraz üşüyeyim
ayağım topraga değsin azıcık.
![]()