Ayy bilmiyorumHadi ya ne yapardınız üzümleripekmez sevmem ama yapılışını öğrenmek lazım yine de...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilmiyorumHadi ya ne yapardınız üzümleripekmez sevmem ama yapılışını öğrenmek lazım yine de...
Teşekkür ederim canim ❤Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallah![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
Hadi bakalım tren kalkıyor o zaman
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
maşallah canım harikasın
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallah
Geçmiş olsun tatlım![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Bende gidiyorum yarin sabah![]()
Ödem olabilir canım, sporunu da yaptın çünkü
Geçmiş olsun canımgunaydın canlar bol eksılı bır gun olsundun gece erken uyudum tel şarja takıp ama şarj olmamıs
şarj aletı bozulmus zaten kac gundur zorlanıyordum şarj ederken bugun alırım öğleden sonra amaşuan cıkmam mumkun degıl oglum hasta kahvaltı yaptırıp aıle hekımıne gıtmemız gerekıyor .
kızlar ben tartıldım resım cekıp atamam sadece kabul edersenız fotosuz bıldırım yapıım yoksa yapabılecegım bişey yok ne yazıkkı![]()
Zipzip-
her eksı candır bıtanem elınden gelenı yaptın sonucta
Teşekkür ederim kaptanım, haftaya inşallah. 55 aşkıma bi kavuşamadımher eksı candır bıtanem elınden gelenı yaptın sonucta![]()
bal demedım bi baş sogan demek ıstedımBal demek istedin değil mi
Çok şükür. Biran önce toparlar inşallah![]()
kavusursun cnm ıstıkrarını kaybetme yeterkıTeşekkür ederim kaptanım, haftaya inşallah. 55 aşkıma bi kavuşamadım![]()
Minnoşum bana takılan pişman olur şu anHayır kabul etmiyorum. Tekrar düş önüme bakalım![]()
Olsun canım eksi eksidirTeşekkür ederim Saracim. Bu kadar oldu ben en az -500 istemiştim ama ne kadar zorlasam da olmadı.
Hayııır ben sana kendimden daha çok güveniyorumMinnoşum bana takılan pişman olur şu an![]()
Vics sürsen boynuna burnuna biraz açılır belkiDers anlatamıyorum ya o kadar tıkanık ki burnum
Haftaya daha iyi olur canim❤
Gunaydin Kaptanim fotoğrafsizda kabul ederizgunaydın canlar bol eksılı bır gun olsundun gece erken uyudum tel şarja takıp ama şarj olmamıs
şarj aletı bozulmus zaten kac gundur zorlanıyordum şarj ederken bugun alırım öğleden sonra amaşuan cıkmam mumkun degıl oglum hasta kahvaltı yaptırıp aıle hekımıne gıtmemız gerekıyor .
kızlar ben tartıldım resım cekıp atamam sadece kabul edersenız fotosuz bıldırım yapıım yoksa yapabılecegım bişey yok ne yazıkkı![]()
Zipzip-
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım
maşallah canım harikasın
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallah
Geçmiş olsun tatlım![]()
söyliyecek kelime bulamıyorumGeçen cuma günü : 87.6 kğ
Bugün : 85.3 kğ
Fark : - 2.3 kğ
Fitt_anne
pastelfit
Zipzip-
Eki Görüntüle 3137880