Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de ikinizin peşindeyim vagon olduk :21:lokomotif de @HanimKelesimiGetir ekürim :KK60:
Hadi bakalım tren kalkıyor o zaman 🤩
Hoşgeldin canım ❤️

🧿🧿🧿🧿maşallah canım harikasın 😍😍😍

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile kurtulursun bezelerden inşallah ❤️❤️

Geçmiş olsun tatlım ❤️❤️
Teşekkür ederim canım 🙏
Günaydın canım 😍
Bende gidiyorum yarin sabah 🤭🤭
😄Gidecek yer kaldı mı😂

gunaydın canlar bol eksılı bır gun olsun:halay:dun gece erken uyudum tel şarja takıp ama şarj olmamıs :(şarj aletı bozulmus zaten kac gundur zorlanıyordum şarj ederken bugun alırım öğleden sonra amaşuan cıkmam mumkun degıl oglum hasta kahvaltı yaptırıp aıle hekımıne gıtmemız gerekıyor .
kızlar ben tartıldım resım cekıp atamam sadece kabul edersenız fotosuz bıldırım yapıım yoksa yapabılecegım bişey yok ne yazıkkı:( Zipzip- Zipzip-

gunaydın canlar bol eksılı bır gun olsun:halay:dun gece erken uyudum tel şarja takıp ama şarj olmamıs :KK43:şarj aletı bozulmus zaten kac gundur zorlanıyordum şarj ederken bugun alırım öğleden sonra amaşuan cıkmam mumkun degıl oglum hasta kahvaltı yaptırıp aıle hekımıne gıtmemız gerekıyor .
kızlar ben tartıldım resım cekıp atamam sadece kabul edersenız fotosuz bıldırım yapıım yoksa yapabılecegım bişey yok ne yazıkkı:KK43: Zipzip- Zipzip-
Geçmiş olsun canım 🙏

Kızlar foto çekemedim çok acelem vardı geçen hafta 58.5
59.1 özür dilerim :KK43:
Zipzip- Zipzip- Wilma11 Wilma11
Haftaya daha iyi olur canim❤
gunaydın canlar bol eksılı bır gun olsun:halay:dun gece erken uyudum tel şarja takıp ama şarj olmamıs :KK43:şarj aletı bozulmus zaten kac gundur zorlanıyordum şarj ederken bugun alırım öğleden sonra amaşuan cıkmam mumkun degıl oglum hasta kahvaltı yaptırıp aıle hekımıne gıtmemız gerekıyor .
kızlar ben tartıldım resım cekıp atamam sadece kabul edersenız fotosuz bıldırım yapıım yoksa yapabılecegım bişey yok ne yazıkkı:KK43: Zipzip- Zipzip-
Gunaydin Kaptanim fotoğrafsizda kabul ederiz🥰
Gecmis olsun oglunada 😔😔
Masterfite katılacak misin

Back
X