- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Bazen bendede etiketler çıkmıyor canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen bendede etiketler çıkmıyor canım
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş suyu biraz daha artırsan daha iyi olur sporunda güzel ama adımlaronıda yazmalısın canım
Teşekkür ederim canım kendimi çok aç bırakmak istemedim eski diyetlerim gibiMenün bence çok dengeli ve sağlıklı olmuş afiyet bal olsun canım arkadaşıma![]()
Canım canımOhhh çok sevindim daha da iyi ol hep sağlıklı ol kıymetlim benim![]()
Offff simdiden afiyet olsun çok severim biberli sosPazardn aldigim domates biber sarimsagi super bir sosa donusturdum ama cok yoruldum. Son 500 adimim kaldi. Onu da sehpa etrafinda ayin yaparcasina dolanarak bitircem.![]()
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş su ve adımlarda muhteşem![]()
Gupse ozay eltilerin savasinda done done ayin ypiyordu. Aklima hep o “selamin aleykum” sahnesi gelir bi yerde dolndigimda.Offff simdiden afiyet olsun çok severim biberli sos
Hahaha ayine güldüm
Yaaaa o çok iyiydiGupse ozay eltilerin savasinda done done ayin ypiyordu. Aklima hep o “selamin aleykum” sahnesi gelir bi yerde dolndigimda.![]()
Adım atamıyorumTam seni etiketlicektim mesajını gördüm. Sen neden yesildesim bakiyim?????