HosgeldinnnnnYavrum benim geldim şu an.![]()
Pekmez yapıldı bitti ama ben yorgunluğumu atamadım. Bugün çoğunluk uyudum ya da totoşu devirdim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosgeldinnnnnYavrum benim geldim şu an.![]()
Pekmez yapıldı bitti ama ben yorgunluğumu atamadım. Bugün çoğunluk uyudum ya da totoşu devirdim.![]()
Tekrardan hoşgeldin canım cuma günü gir takımlara bariCanlarım merhabaokuldan geldim , bebemi annemden aldım , alışveriş derken eve anca ulaşabildim
Dünkü sessizliğimin sebebini uzakta aramaya gerek yokkaçamak doluydu
ama bugün daha iyi bir motivasyonla ve akşamdan da korkarak kendimi buraya attım. Cuma takımlara girsem sanırım benim için daha hayırlı olacak.
Ben çok çalıyorum hiç çalan olmadı. Sürücü adayı yazısını görünce yanaşmıyorlarAnladım , yarın tooarlarsın canım
Korna da yersin bol bol
Teşekkür ederim.
Adım 8.000![]()
65. 64-66 arası gidip geliyorum. Bu hafta spora başlamak iyi geldi. Bir de gece yemeyi bıraktım. Onun çok faydası oldu. Gündüz istediğimi yiyorum. Akşam yemeğinden sonra da çay-kahve
Ben de korumaya geçmek istiyorum65. 64-66 arası gidip geliyorum. Bu hafta spora başlamak iyi geldi. Bir de gece yemeyi bıraktım. Onun çok faydası oldu. Gündüz istediğimi yiyorum. Akşam yemeğinden sonra da çay-kahve![]()
Ahaha online sipariş bizi yaktı kuzum :)Beni o gece siparişleri bitirdiafiyet olsun çiçeğim
Magnolia söylediğim yerin kuryesinden utanıyodum artıkAhaha online sipariş bizi yaktı kuzum :)
Bence deNick değişmiş daha dün düşünüyodum ilk nicki daha iyiydi diye![]()
Çok sağol tatlımNick değişmişnasıl güzel olmuşşşşş
![]()
Ben de sevdim![]()
Eline sağlıkSağ ol bitanembu sene fazla üzüm yokmuş Allah'tan. Dört tane beş litrelik su şişelerini doldurduk gene de
![]()
Ay inşallah cuma günü masterfite girmek istiyorum daha iyi sonuç alabilmek içinCumaya eksiye dusersin canim![]()
Çok iyi tatlım65. 64-66 arası gidip geliyorum. Bu hafta spora başlamak iyi geldi. Bir de gece yemeyi bıraktım. Onun çok faydası oldu. Gündüz istediğimi yiyorum. Akşam yemeğinden sonra da çay-kahve![]()
Olacak inşallah kuzumBen de korumaya geçmek istiyorum![]()
Sen baya kilo vereceksin bu hafta kuzumiyi akşamlar kızlarrr![]()
04 Ekim 2022
sabah 09.00
peynirli dukan tost, 3 zeytin, 1 tk muammara, domates biber
öğlen 12.30
6-7 yk zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yk ev yoğurdu, 1/2 dilim çok tahıllı ekmek
ara 16.00
3-4 yk ev yoğurdu, 3 yk ev yapımı granola, 1 küçük elma
akşam 19.10
avuç içi kadar et, 5 yk pilav (basmati), 4 yk cevizli yoğurtlu kırmızı lahana-havuç mezesi, 1 çk bal
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
pastelfit
şişim şu an. wc yok. o çok etkiliyor beni.Sen baya kilo vereceksin bu hafta kuzum
Yediklerin güzel canım bence yakındırşişim şu an. wc yok. o çok etkiliyor beni.