- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
Göbek bağımsızlığını ilan etmiş daha nolsunHeh o da var doğru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbek bağımsızlığını ilan etmiş daha nolsunHeh o da var doğru
Afiyet olsun canımOf ya vakit de geç oldubişey yenmez en iyisi gidip yeşil çay içmek
Neyse canları sağolsunGöbek bağımsızlığını ilan etmiş daha nolsun![]()
Sağol canımAfiyet olsun canım
Bendeki baba versiyonu. “Kizim bu halin ne cok kilo almissin sagligin icin dikkat et” 23 saniye sonra “baklava soyleyimde agzimiz tatlansin” Tam bir tutarlilik abidesi kendisi de tosunAnnem pazar sabahı kahvaltıya çağırdı. Gelirim ama takım kaptaniyim az yerim dedim. Abuk sabuk konuşma diyor![]()
:)) Allah sağlıklı ömürler versin inşallahBendeki baba versiyonu. “Kizim bu halin ne cok kilo almissin sagligin icin dikkat et” 23 saniye sonra “baklava soyleyimde agzimiz tatlansin” Tam bir tutarlilik abidesi kendisi de tosun![]()
Cok uzak değilsin canim dönersin yine o kilolaraBirkaç ay önce okulda herkes beni durdurup çok zayıflamışsın ne yaptın anlat diyip duruyordu. O günlerime geri dönmek istiyorum
Ay bebeğim okulda nobetciyim bok gibiydiminerva1988 kaptandan minervaya kaptandan minervaya
İnşallah canım kendime 2 ay veriyorumCok uzak değilsin canim dönersin yine o kilolara![]()
Cuma nöbeti hiç sevmemAy bebeğim okulda nobetciyim bok gibiydi
Şansıma 11 yıldır hiç cuma nöbetim olmadıAy bebeğim okulda nobetciyim bok gibiydi
Verirsin canim ama yediklerini cok fazla azaltma geçen dönem zorladı seni bu durumİnşallah canım kendime 2 ay veriyorum
Evet canım ya vücudum çok etkilendi hormonlar bağışıklık vs. Bu haftaki menülerim güzeldi iyiydi ama değil miVerirsin canim ama yediklerini cok fazla azaltma geçen dönem zorladı seni bu durum![]()
Evet canim daha iyiydi gecen donem aksam yemeginde sadece yulaf bar oluyorduEvet canım ya vücudum çok etkilendi hormonlar bağışıklık vs. Bu haftaki menülerim güzeldi iyiydi ama değil mi
Yaaa evetEvet canim daha iyiydi gecen donem aksam yemeginde sadece yulaf bar oluyordu![]()
Kuzum yazdım etiketledim ya seni