- 8 Eylül 2016
- 103.338
- 438.213
- 898
- 36
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim![]()
Hoşbuldum bakıyorum hemenHosgeldiniz ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misiniz![]()
Hoş geldinizHoşbuldum bakıyorum hemen![]()
HoşgeldinMerhaba bende aranıza katılabilir miyim![]()
10253 belki 12.000 olur bugunÇocuğun arkadasi bizdeydi telefonumu gasp ettiler hala 2500 adım![]()
Azcik da benim için yürüyün bari10253 belki 12.000 olur bugun
Olur yuruyeyim canim cok kilo aldim zatenAzcik da benim için yürüyün bari![]()
Lahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorumakşama ne yemek var?
Ust uste gelmis bugun hersey cok gecmis olsun canim![]()
Şükürler olsun eve geldim. Çalışsam daha az yorulurdum herhaldeGeldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş bence bir an önce eve git canım![]()
Sağlık olsun canım her şerde bir hayır vardır böyle düşün benceŞükürler olsun eve geldim. Çalışsam daha az yorulurdum herhalde![]()
Afiyet olsun yanına sadece yoğurt bile yeter canım yada bir çorbaLahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorum![]()
Onu bana yolla sen başka şey yapLahana sarmasi var yanina ne yapacağım bilmiyorum düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim canim yoğurt tüketemiyorum ilaçlarla birlikte corba yapmaya karar verdimAfiyet olsun yanına sadece yoğurt bile yeter canım yada bir çorba![]()
Olur canim göndereyim sonra yengeme gidip 1 tabak daha isterimOnu bana yolla sen başka şey yap![]()
En büyük kaptan sensin beeeOlur canim göndereyim sonra yengeme gidip 1 tabak daha isterim![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zehra
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ:93
HEDEF KİLONUZ: 66
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir vücut istediğim herşeye giyebilmek![]()
HoşbuldumHoş geldiniz![]()