Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimIyi akşamlar kızlarbugün yediklerim;
Sabah
2 yumurtali omlet
10 zeytin süzme peynir dom.salatslik 1 tatlı kaşığı bal 1tk fıstık ezmesi şekersiz cay
Öğlen
1 kase yayla çorbası
Akşam
Kayseri yağlamasi, adi gibi yağlı yapmadım amabol yoğurtla 1 lavaş yedim.
Çayımla birlikte hurma 3 tane
aralarda yine kahve yesilcay. Suyu ölçmedim ama 2.5 olmuştur bence
![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim![]()
Teşekkür ederim canım eve yeni geldim işleri uzamışEksin cok guzel tebrik ederim canim
Tamam canim
Günaydın canim afiyet olsun
Dikkat et kendine gecmis olsun canim
Yarin tartildigin zaman ekleriz listeye
Guzel eksi tebrik ederim canim![]()
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Dün hiç hesapta olmayan misafirlerim çıkageldiler. Çalışıyorum, hazırlıkla uğraşmayım diye haber vermemişler. Dün akşam yemeğim dışardan, ama telafi ettiğimi düşünüyorum. Menülerim;
14 Ekim Cuma
Sabah 11.00
Domatesi, salatalık,
2 yumurta ve 1 kabakla omlet,
2 kk peynir,
1 dilim ekmek.
Öğlen 14.30
10 fındık
2 top züber.
Akşam 19.30
1 porsiyon kebap,
Yanında bulgur pilavı vardı 3 kaşık kadar,
Biraz mezelerden yedim,
Yarın porsiyon irmik tatlısı.
Saat 22 gibi bir avuç çiğ kuruyemiş.
Su:2,5 lt.
15 ekim cumartesi
Sabah 10.00
Bir parça sucuk, 2 yumurta ile omlet,
Domates, salatalık, yeşillik,
2 kk peynir, 6 zeytin,
1 dilim ekmek,
Bir kaç kaşık yazdan yaptığım kahvaltılık sos.
Öğlen iş yapmaktan yemek aklıma gelmedi.
Akşam 17.00
1 porsiyon tavuk,
1 tabak yoğurtlu kereviz.
Şu an açlıktan öldüğüm için bir kazan Türk kahvesi içiyorum.
Su:2 ltZipzip-
dolunaydagel
15 ekim c.tesi adımlar
Eki Görüntüle 3146117
9.192 adımpastelfit
Çamaşırları asıp yatacağım. Herkese iyi geceler diliyorum![]()
Tamam canim yarin tartilirsin olmazsa pazartesiTeşekkür ederim canım eve yeni geldim işleri uzamış![]()
Çok geçmiş olsun babam üç kere katelle 2 kere açık ameliyat oldu.Kizlar gelemedim cocuklar hasta vs . Bugunde esime ameliyat gunu verecekler tasi dusmedi baya buyk
Ben 38 zim zaman çobuk geçiyorBalık etliler çok çabuk ulaşıyor hedefine iyi iyiyaaa ne kadar güzel boyun var
Allah bağışlasın çocuklarını. Yaşin benden büyük ama sen bana istersen abla diyebilirsin notercim. Malum ağız alışkanlığı burada herkes Elhan abla diyor.Sabirli ve kararlı oluşuna sevindim.
Yaaaa hahahshahs seni gidi cimcimeBalık etliler çok çabuk ulaşıyor hedefine iyi iyiyaaa ne kadar güzel boyun var
Allah bağışlasın çocuklarını. Yaşin benden büyük ama sen bana istersen abla diyebilirsin notercim. Malum ağız alışkanlığı burada herkes Elhan abla diyor.Sabirli ve kararlı oluşuna sevindim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
Canım hoşgeldinXiaomi m4 yıllardır kolumda tıkır tıkır çalışıyor sarjida 15 gün gidiyor cok memnunum
Boşver canım umarım en yakın zamanda istedigin gibi bir işe girebilirsin.Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir
Sabah çok islandim demiştim. Mecburen kendime sweet aldım.. daha sonra magaza sorumlusu geldi. Sen kimsin dedibenim görüştüğüm kişi sorumlu değilmiş, bana gel dediğini inkar etti, benim bilgilerimi sorumluya gostermemiş bile.. çok üzüldüm sabah beri mağaza mağaza dolaştım iş sordum, başvuru yaptım. Gençken iyi bir meslek edinseydim asla böyle şeyler yaşamazdim. Geleceğim için dgsyi kazanıp mutlaka kendimi geliştirecegim.
Aglayamadigim için yüzüm gözüm şişti. Şimdi bindim otobus önce Şirinevler sonra bakırköy devam edicem bakinmaya
Hoşgeldin canımMerhaba bende aranıza katılabilir miyim![]()
Geçmiş olsun canımBugün sporum az oldu ama rahatsızım şifayı kaptım çok fena grip olmuşum