Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi ki yazcam. Yazmanın amacı da zaten menüdeki yanlışları uyarmak değil mi? Yanlışı da biliyorum zaten . Ama bu dille değil.
Benden başka ipin ucunu kaçıran yok mu hiç? Olmadı mı bu zamana kadar? Ödül günü harici diyeti bozan? Neden böyle bi tepkiyi ben görüyorum ?
Üzüldüm sadece
Bu tepkiyi ben hiç anlamadım. Geçen hafta dünyayı yemiştim +700 geldim daha ötesi var mı? Adet olacaktım çıldırdım🙈
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 pastelfit pastelfit (pastelfitim dunun adimlarina etiketlememisim seni 9988 di yanlis galiba istersen yeniden atarim )

Menu
Sabah
Avuc ici kadar bazlamaya tost
Domates salatalik roka

Ogle
Sutlu kahve
1 elma

Aksam
1 kase tarhana
5yk et sote
1 bardak ayran
1 mandilina

Su:2 lt adim 11613Eki Görüntüle 3146427
Afiyet olsun canım 🥰Hayatım beni haftanın ilk üç günü etiketlemen yeterli. Ama kafam karışır dersen hep etiketle hiç sorun değil🥰

Bu tepkiyi ben hiç anlamadım. Geçen hafta dünyayı yemiştim +700 geldim daha ötesi var mı? Adet olacaktım çıldırdım🙈

Afiyet olsun canım 🥰Hayatım beni haftanın ilk üç günü etiketlemen yeterli. Ama kafam karışır dersen hep etiketle hiç sorun değil🥰
Ya olabilir tabiki. İnsanız. Ayrıca bunun saygısızlıkla alakası da yok.

16 Ekim Pazar
dolunaydagel dolunaydagel Zipzip- Zipzip-

Kahvaltı 11.00
1 d tambuğday
4 zeytin 1 d süzme peynir
1 d kaşar 1 tk fıstıkezmesi
Salatalık biber domates

Akşam 6-7 gibi
3 d palamut tava
7-8 tane patates tava
Yeşil salata

Su 3 lt

Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.603

Eklentiler

• BDEFB0D1-DF23-4AD4-85F3-B82BF0AB5CCA.webp
    BDEFB0D1-DF23-4AD4-85F3-B82BF0AB5CCA.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım neler neler yiyenler oldu 😉 hepimiz iştahlıyız gerçekten o günün sabahı çok açsak büyük ihtimalle akşama dünyayı yemiş oluyoruz :) sen de haftasonu yapmış oldun cuma tartısı önemli :) ben de başaracağına inanıyorum canım 💜
@Hedef_69 yulduzum çok strese girme bak kaptan sara_28 sara_28 burda :KK66: cumaya 4 gün var tatlım neler döner 😉

İyi geceler canım 😍
❤️❤️❤️❤️

Back
X