Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hâlâ devam ediyor hatta arttı ağrısı, henüz tedaviye başlamadık, çarşamba günü mr çekilecek. Orda belli olur.
Gece uyku uyutmuyor, 4 te kalkıp oturdum artık.
Şimdi tekrar yattım, biraz daha uyusam iyi olacak
Mr sonucu ne olduğu belli olur artık,ona görede tedaviye başlanır.
Uyu sen istersen uykusuz kalmışsın zaten.

Günaydın kızlar 🙋‍♀️ Arkadaslarım da fikirlerini söylemiş bende son kez kendimi ifade ediyim kapansın bu konu...
Ben yarışta olmayınca 1 hafta 3 kilo alacak kadar yerim. irademiz zayıf ki kilo problemimiz var ve burdayız.Takım ruhunu çok önemsiyorum ben galiba kaptan iken bunu anlamışsınızdır çogunuz aslında .Diyet gruplarında yarışırken böylr gördüm belkıde oyüzden bu kuralsızlıklara alışamadım.Free takılana kimse bişey diyebilir mi ama takıma girdiysem ben arkadaşım kilo vermek yarışı almak adına akşam aç yatarken ben şunu şunu yedim kusura bakmayın diyemiyorum . Arkadaşlar takımınızın kaptanın emeği arkadaşlarınızın mücadelesi size hunharca yemekten alıkoyması lazım ki ve bunun sonunda takımla hedefe ulaşılır .iştahımızı dizginleyemediğimiz durumlar tabilide olabilir bir tane yanlış bir gıda ıle bastırmaya calışılır buda ifade edilir menüde.

Neyse ya uzun uzun yazdım ama gene anlaşılamıycagımı da biliyorum aslında 😁
Etiket yapılmıyor kaptanlarım ve arkadaşlarım herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır hepimizin ilk amacı bu ben burda devam edemiycem Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun 🙋‍♀️😘😘

Günaydın kızlar 🙋‍♀️ Arkadaslarım da fikirlerini söylemiş bende son kez kendimi ifade ediyim kapansın bu konu...
Ben yarışta olmayınca 1 hafta 3 kilo alacak kadar yerim. irademiz zayıf ki kilo problemimiz var ve burdayız.Takım ruhunu çok önemsiyorum ben galiba kaptan iken bunu anlamışsınızdır çogunuz aslında .Diyet gruplarında yarışırken böylr gördüm belkıde oyüzden bu kuralsızlıklara alışamadım.Free takılana kimse bişey diyebilir mi ama takıma girdiysem ben arkadaşım kilo vermek yarışı almak adına akşam aç yatarken ben şunu şunu yedim kusura bakmayın diyemiyorum . Arkadaşlar takımınızın kaptanın emeği arkadaşlarınızın mücadelesi size hunharca yemekten alıkoyması lazım ki ve bunun sonunda takımla hedefe ulaşılır .iştahımızı dizginleyemediğimiz durumlar tabilide olabilir bir tane yanlış bir gıda ıle bastırmaya calışılır buda ifade edilir menüde.

Neyse ya uzun uzun yazdım ama gene anlaşılamıycagımı da biliyorum aslında 😁
Etiket yapılmıyor kaptanlarım ve arkadaşlarım herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır hepimizin ilk amacı bu ben burda devam edemiycem Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun 🙋‍♀️😘😘
Ya kuzum bu kadar basit bir konuyu bu kadar içselleştirmesen keşke hem nereye gidiyorsun öyle gel bakim kim bırakıyor seni :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4: :KK4:

Günaydınlar kuzucum :KK200:

Günaydınlar kekcim :KK200:

Günaydınlar canısı :KK200:

Bende çok mennunum şarj olayı çok iyi .:KK200:

Tamamdır aradaki farkı göreceksin daha lezzetli oluyor.:KK200:
Tatlım hafta sonu hastaydım misafirleri iptal ettim o yüzden yapamadım ana en kısa zamanda deneyip yazacam mutlaka 😉

Günaydın🥰
16 Ekim Adım 7678 dolunaydagel dolunaydagel pastelfit pastelfit
C63990F5-9D70-45A9-91C9-3A5A7773D597.webp

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ağrım kalmadı ama hala sıvı geliyor ve kesintisiz bir uğultu var. Bir şey duymuyorum. Bazen işime geliyor ama🤣 Dr a gitsem mi açılır mı zamanla?
Sakın ihmal etme olurmu mutlaka kbb doktora göster,orta kulakta sıkıntı olabilir belkide damlalar oluyor onunla açılır nasılsa.
Mutlaka git göster kulağını.

Hâlâ devam ediyor hatta arttı ağrısı, henüz tedaviye başlamadık, çarşamba günü mr çekilecek. Orda belli olur.
Gece uyku uyutmuyor, 4 te kalkıp oturdum artık.
Şimdi tekrar yattım, biraz daha uyusam iyi olacak
geçmiş olsun canım ihmal etme bir an önce tedavi ol :KK74:

Back
X