Günaydın kızlar

Arkadaslarım da fikirlerini söylemiş bende son kez kendimi ifade ediyim kapansın bu konu...
Ben yarışta olmayınca 1 hafta 3 kilo alacak kadar yerim. irademiz zayıf ki kilo problemimiz var ve burdayız.Takım ruhunu çok önemsiyorum ben galiba kaptan iken bunu anlamışsınızdır çogunuz aslında .Diyet gruplarında yarışırken böylr gördüm belkıde oyüzden bu kuralsızlıklara alışamadım.Free takılana kimse bişey diyebilir mi ama takıma girdiysem ben arkadaşım kilo vermek yarışı almak adına akşam aç yatarken ben şunu şunu yedim kusura bakmayın diyemiyorum . Arkadaşlar takımınızın kaptanın emeği arkadaşlarınızın mücadelesi size hunharca yemekten alıkoyması lazım ki ve bunun sonunda takımla hedefe ulaşılır .iştahımızı dizginleyemediğimiz durumlar tabilide olabilir bir tane yanlış bir gıda ıle bastırmaya calışılır buda ifade edilir menüde.
Neyse ya uzun uzun yazdım ama gene anlaşılamıycagımı da biliyorum aslında

Etiket yapılmıyor kaptanlarım ve arkadaşlarım herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır hepimizin ilk amacı bu ben burda devam edemiycem Hepinizi seviyorum Allaha emanet olun