Peki sen bilirsin canımCanım benim ben buralardayım muhabbete her zaman gelirim sadece zayıflama için başka yollar denemek istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sen bilirsin canımCanım benim ben buralardayım muhabbete her zaman gelirim sadece zayıflama için başka yollar denemek istiyorum![]()
Aaa canım ya söylemeyi unuttum çıkış kapıları kapalı. Mecbur burda zayiflayacaksinCanım benim ben buralardayım muhabbete her zaman gelirim sadece zayıflama için başka yollar denemek istiyorum![]()
Qcanım olayı tam anlayamadım ama gitme bence hepimizin ortak amacı kilo vermek arada bıktığımız,, dayanamadığınız,,, bunaldığımız anlar illa ki oluyor
Afiyet olsun canimPazartesi menü
Sabah 1 avakado,, 1 yumurta,,, 3 dilim hindi füme,,, yeşillik,,,
Ara
Türk kahvesi
1 yeşil elma
Akşam
Karnıbahar haşlaması salata,,, biraz tavuk göğüs
Su 2 litre arada yeşilçay
Zipzip-
Dünya gözüyle kaptanımızin düğününü görmeyek miaynen davullu zurnalı düğünde yaparız burada![]()
Dahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.İyiyim kuzumyiyerek vermeye çalışıyorum sen nasılsın
Ablacım ikimiz de 33 hatırlatayım![]()
![]()
Sağ olasın notercim.Geçmiş olsun elhan ablaa
Tatlım tansiyonum kendimi bildim bileli düşüktür. Doktorun oradan bir şey bulacağını zannetmiyorum. Ayıp olmasın diye bir şey demedim kendisine.Elhan inşallah tansiyon çıkmaz ablam tahlillerde güzel çıkar umarim
Tam niyetleniyorum içmeye bir bakıyorum koca bardak bir anda kaybolmuş.
Görelim dedin de ben doktorun parmagini görmedim iyi miGörelim tabi![]()
Sağ ol bitanemGeçmiş olsun biricikim tahlillerin tertemiz çıksın inşallah![]()
O zaman evli olma ihtimali yuksek gibi abla yakisikli diyorsunGörelim dedin de ben doktorun parmagini görmedim iyi miadamin beybi feysine daldım gittim.
![]()
Ablacım çok geçmil olsunDahiliyeyi halledeyim fizik tedaviye gideceğim aklımdasın tatlım.![]()
Zamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.O zaman evli olma ihtimali yuksek gibi abla yakisikli diyorsun![]()
Teşekkür ederim bitanecik toprağım.Ablacım çok geçmil olsun![]()
Tamam Elhoşumm yasida sor bakalim 25 se cok küçükZamane kızları bu tipleri beğenmiyor sen dur hâlâ şansımız var.![]()