Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an acıktım su içiyomÖyle pis şeyler yedim ki midem bir garip oldu![]()
Camları sildim şuan daha net görüyorum havanın güzelliğiniHava çok güzel yıldızım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Saracim Allah mi soyletti naptı...ne güzel yazmişsin. Damat en kolayı biz hazırlıkliklarimizi yapalım hayalî bile çok tatlı geldi. İnşallah tez zamanda kızımızı baş göz ederiz.Biz kızı verdik salonu tuttuk düğün hazırlıklarına başladık gerçi daha damadın haberi yok ama olsun son dakikada onada haber verecez![]()
Dutum benim soru ekini ayrı yazdığın için tebrik ederim seni.Ayyy unuttum onuarapça öğretmeni misin
Elhoşumm bana doktor damat adayı buldu ama evlenmiyorum
Gecmis olsun ablacim degerlerin en kısa sürede normale döner inşallahHastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
Tuzu bir tık artirmam lazimmiş tansiyon ondan düşükmüş.
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Onun dışında gayet saglikliyim. Diğer değerler çok iyi.
Enabizdan tahlil sonuçlarına bakmaya çalıştım tam liste yok ve referans aralıkları görünmüyor. Yukarıdaki doktorun aciklamasiydi. Eşim kolesterol kaç diye sordun mu diyor ben yok diyorum. Sonra bana kızıyor insan merak etmez mi diye...etmedim işte ne bileyim doktorun parmaklarına bakıyordum ben onu merak ediyorum alla allabu eş kişileri bazen ne lüzumsuz oluyorlar. Gırtlağına yapış sık at ...
![]()
Teşekkür ederim öğretmenimDutum benim soru ekini ayrı yazdığın için tebrik ederim seni.maşallah
![]()
Geçmiş olsun ablacımHastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Enabizdan tahlil sonuçlarına bakmaya çalıştım tam liste yok ve referans aralıkları görünmüyor. Yukarıdaki doktorun aciklamasiydi. Eşim kolesterol kaç diye sordun mu diyor ben yok diyorum. Sonra bana kızıyor insan merak etmez mi diye...etmedim işte ne bileyim doktorun parmaklarına bakıyordum ben onu merak ediyorum alla allabu eş kişileri bazen ne lüzumsuz oluyorlar. Gırtlağına yapış sık at ...
![]()
Geçmiş olsun Aşkitom. Değerler görünüyor e nabız’da aslında.Hastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
![]()
İyi gidiyor canım, ama 1 hafta ara verdik. Pilates hocam yoga eğitimine katılacakmış.Pilates nasi gidiyor kuzum
Afiyet olsun canımPazartesi menümü ve adımlarımı yazayım,
17 ekim menüler
Sabah 12.30
2 yumurta ve ıspanak ile omlet,
10 zeytin, 1 kk peynir,
2 dilim ekmek.
Ara 15.00
12 çiğ badem
Akşam 19.30
Ton balıklı salata,
1 dilim ekmek,
1 kurabiye.
Su:2 ltZipzip- @dolunaydagel
17 ekim adımlar,
Eki Görüntüle 3147433
11.866 adımpastelfit
Uzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdüBizdede vardi pilates topu ama en son kullanmadigim icin indirmistik
Daha göremedim bile hemen verdiler beni
Selam canim
Afiyet olsun canim![]()
Maşallah canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canımHemen dünkü menümü yazayım
18.10.2022 menüm
Sabah
Muzlu chia tohumlu kefirli smothie
Öğle
Kıymalı ıspanak
Salata
Ayran
Akşam
Bir porsiyon cağ kebabı
Salata
Ayran
Su 3 litre spor bir saat tempolu yürüyüş ve 12820 adım
Zipzip-
pastelfit
Eki Görüntüle 3147597
Çıtırım geçmiş olsun,e nabıza bakmak için pc kullan daha geniş ve sonuçlar dana net belli çıkıyor .Hastane bildirimim
Kolesterol yüksekmiş
Demir eksikliği var
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
![]()
Kabıl etsene tahlil sonuçlarımıza bakacak sonuşta,var hepimizde nasılsa birer arızalı yerlerElhoşumm bana doktor damat adayı buldu ama evlenmiyorum![]()
Yoktu bnceeeGecmis olsun ablacim degerlerin en kısa sürede normale döner inşallah
E nabizda niye görünmüyor acaba sonuçlar
Yuzuk varmiydi![]()
Dur hiçüzülme ben halletcem hemenGeçmiş olsun ablacım
Bu hafta benim herif de çok lüzumsuz gözüküyor gözüme![]()
Kabıl etsene tahlil sonuçlarımıza bakacak sonuşta,var hepimizde nasılsa birer arızalı yerler
Yoktu bnceee
Dur hiçüzülme ben halletcem hemen![]()
Oyy gecmis olsun pastelfitimUzuuun uğraştan sonra şişirdim. Üstünde planke kalkıyım dedim düştüm, sol dizimi taşa çarptım. İlişkimiz kısa sürdü![]()
Kabıl etsene tahlil sonuçlarımıza bakacak sonuşta,var hepimizde nasılsa birer arızalı yerler![]()
Tamam ablacim cuma gelemezsen pazartesi görüşürüz inşallahYarın ben yokum beyim evde dışardada oluruz herhalde,cumayada söz vermeyim şimdiden![]()
![]()
![]()
![]()
![]()