Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallahGünaydın kızlar bu hafta uzgunum mastefiti takip edemeyecegim
Sabah kötu bir haberle uyandim
Annanem vefat etmis köye gidecegim![]()
Ben bunu hissetmiştim desem? Hatta seninle bunu konuşasım vardı ama cesaret edemedim.Bu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Aşağı yukarı benim derdimi de anladınız. Üzgün ya da mutsuz hissetmiyorum, aklınız kalmasın. Garip ama heyecanlı hissediyorum kendimi. Zincirlerimi kopartmışım ve bütün dünya önüme serilmişken nereye koşacağımı şaşırmışım gibi
Bir gün dönüp dolaşıp geleceğim yine, o zamana kadar müsadenizi istiyorum. Sizi çok seviyorum, kendinize çok iyi bakın![]()
Bu hafta zıpzıp yok canımgünaydın herkeseee
Nasılsınız? burdan ayrıldıgimdan beri hic tartılmadım ama cesaretimde yok ..en iyisi bu cuma artık desteginizle tartilayım dedim..
Zipzip- kaptanım yarişmaya katılabilir miyim ?
![]()
herhangi bir sorun var mi canım masterfit devam ediyor mu ?Bu hafta zıpzıp yok canım
Seni tanımıyorum ama hislerin taa buraya kadar geldi. Rabbim zorunu kolay eylesinBu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Aşağı yukarı benim derdimi de anladınız. Üzgün ya da mutsuz hissetmiyorum, aklınız kalmasın. Garip ama heyecanlı hissediyorum kendimi. Zincirlerimi kopartmışım ve bütün dünya önüme serilmişken nereye koşacağımı şaşırmışım gibi
Bir gün dönüp dolaşıp geleceğim yine, o zamana kadar müsadenizi istiyorum. Sizi çok seviyorum, kendinize çok iyi bakın![]()
Allah rahmet eylesin sizlere sabırlar versinGünaydın kızlar bu hafta uzgunum mastefiti takip edemeyecegim
Seviliyorsun. Her şeyin en hayırlısı olsunBu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Geçmiş olsunGünaydın herkese bu haftayı grip olarak yatakta geçirdim hiç bakamadım foruma da.
Süpersin ya.Kızlar tarihi yanlıştı tekrar çekildim foto 100 gram daha ekside çıktım
Geçen hafta 68.20
Bugün 67.05
Fark 1.15Zipzip-
Verirsin canım ben bu kilodan 10 kilo daha aşağı inmiştimSüpersin ya.Ahh bende bu kilolara kadar inmistim yine aldım kilo inşallah yine başarır bu sefer kalıcı kilo veririm
![]()
Canım Allah rahmet eylesinGünaydın kızlar bu hafta uzgunum mastefiti takip edemeyecegim
Canım hakkında hayırlısı olsunBu hafta hiç veremedim kafamı buraya özür diliyorum. Bir süre burda olmayacağım, hayatımın dizginlerini elime almam gerekiyor tekrar. Bana özel konulardan aileme bile bahsetmekten uzak duruyorum ama bir kaç cümle söyleyesim var. Her zaman kadınların çok güçlü varlıklar olduğuna inandım. Çalışanı, çalışmayanı, okumuşu, okumamışı farketmez. Fiziksel farklardan bahsedildiği köy ortamlarında bile çocuklarını sırtlarına bağlayıp tarlaya çalışmaya gideni, kışlık odununu kendi kesip kova kova evine taşıyanını gördüm. Gelecekten bir haber olan kızlarınıza, bekar yakınlarınıza gelecekte kuracakları birlikteliklerde karşısındaki insandan beklemesi gereken en önemli durumun SAYGI olduğunu anlatın nolur. Her zaman dile getiririm, seni önemseyen, derdini dinleyen, ihtiyaçlarına önem veren, fikrini soran, senin için önemli şeylerin üstünde duran, kalbinin kırıldığını fark ettiğinde yanlışı düzeltmek için çaba harcayan ve en önemlisi hatalı olduğunda bunu kabul edip telafisine uğraşan şahıs taş olsa sevilir. Ama büyük bir aşkla beraberlik yaşadığın, seviyorum, ölüp bitiyorum dediğin insan sana saygısızlık yaptığında ve bunu mütemadiyen devam ettirdiğinde dünyanın en yakışıklı, en zengin, en akıllı adamı da olsa kum tanesi kadar sevilmiyor. Bu kararı verirken de başta bahsettiğim GÜÇ faktörü giriyor işin içine. Hiçbir kadın kendini ezdirmemeli, önce kendine saygı duymalı, önce kendini önemsemeli. Bu hayata 1 kereliğine gelmişken ve yarına çıkacağımızın garantisini kimse veremiyorken mutsuz, huzursuz bir ortamda 1 dk fazla durması kendine yapabileceği en büyük haksızlıktır.
Geçmiş olsun kuzum günaydınGünaydın herkese bu haftayı grip olarak yatakta geçirdim hiç bakamadım foruma da.
Zipzip'in anneannesi vefat etti canım. Masterfit olacak mı bilmiyorumherhangi bir sorun var mi canım masterfit devam ediyor mu ?