Hhahaa uçlarda yaşıyoruz resmenTakımdan 57 küsürlerde ayrılmıştım
Tekrar başladımda 75.5 dum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahaa uçlarda yaşıyoruz resmenTakımdan 57 küsürlerde ayrılmıştım
Tekrar başladımda 75.5 dum![]()
Ama sağlıklı beslenmek de maliyetli yaaBenim beynim mutfaktaydı resmen elimdeki bitmeden ne yesem diye düşünüyordum
Eşimin bir lafı var
Kızım annen diyete başladıysa biz birikim yaparız diye![]()
Ya düşün ben nasıl sağlıksız fastfood dışardan yiyorsam adama çok masraf oluyormuşAma sağlıklı beslenmek de maliyetli yaa
Ufff ben de sürekli fast food sürekli magnoliaYa düşün ben nasıl sağlıksız fastfood dışardan yiyorsam adama çok masraf oluyormuş![]()
Tamam yeme daha ben yemiyorsa kimse yemeyecekUfff ben de sürekli fast food sürekli magnoliazengin ettim esnafı
Öğrencim de bana büyük yoğurt kovasinin içinde bir sürü ıslak kek getirmişTamam yeme daha ben yemiyorsa kimse yemeyecek![]()
Offff kaç ordan kaççççççÖğrencim de bana büyük yoğurt kovasinin içinde bir sürü ıslak kek getirmiş![]()
Ogluma getirdim o yesin diyeOffff kaç ordan kaçççççç![]()
yok tatlım henüz çıkmadık hafta sonu gidiyoruz inşallahsara_28 bitanem çıktınız mı yola
afiyet olsun canımÖğrencim de bana büyük yoğurt kovasinin içinde bir sürü ıslak kek getirmiş![]()
çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlarBiz ailece en mükemmelinden grip olduk. Resmen hayatımın en kötü gribi. Kaç günden sonra kalktım da bi duş aldım, az açıldım
![]()
Selam canım. Alıştım bayağı ya bu haftaici gitmedim haftasonu gidecegimAmine Busra alışabildin mi canım işe
İndirimden aldım ben de flaşGünaydınlar
İyi olmuş aldığın,denk gelirseindirime giren olursa haber veririm sanada uygun fiatlı oluyor bazen.
Sevindim iyi olmasına
Çok güzel geçsin tatiliniz inşallahyok tatlım henüz çıkmadık hafta sonu gidiyoruz inşallah![]()
Sevindim canım, yeme işi problem oluyor mu pekiSelam canım. Alıştım bayağı ya bu haftaici gitmedim haftasonu gidecegim