- 8 Eylül 2016
- 103.317
- 438.152
- 898
- 36
Oooo sana bir dolu öneride bulunayım![]()
Teşekkür ederim canim önerilerini bekliyorumHayırlı olsun bu arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo sana bir dolu öneride bulunayım![]()
Teşekkür ederim canim önerilerini bekliyorumHayırlı olsun bu arada![]()
Tamam peki hangi türü seviyorsun daha çok?Teşekkür ederim canim önerilerini bekliyorum![]()
Polisiye olabilirTamam peki hangi türü seviyorsun daha çok?
Korku/komedi/polisiye/dram vs?
Hmmm güzel. Ben de çok severim.Polisiye olabilir![]()
Tamam canim yarin izlemeye başlıyorum teşekkür ederimHmmm güzel. Ben de çok severim.
Dirty John ve You ilk aklıma gelenler. İkisini de çok beğenmiştim
Rica ederim zıpzıpım umarım beğenirsinTamam canim yarin izlemeye başlıyorum teşekkür ederim![]()
Sadece iki gün içtim tatlım. Bıraktım meraklanma. Sebastian anlattı bana senin de aynı şeyleri yaşadığını. O yüzden devam etmedim. Yalnız benim mide kramplarim sonrasında da geçmedi. Tahliller temiz ne olduğu bellisiz bir ağrı. Bir tek mide içi görüntülenecek o kaldı. Güzel dileğin için teşekkürler. Bu sıkıntılar bitsin takviye demir alırım tamamdır.ablacım kan ve demir ilaçları gerçekten çok kötü yan etki yapıyor eğer hala içiyorsan bırak lütfen özelden al bak 1 haftaya ağrıların kalmayacak inşallahhh![]()
Çok sevindim canım
iyi akşamlar
You dizisi korkunçlu amaRica ederim zıpzıpım umarım beğenirsin![]()
Sağ ol bitanemHayirli aksamlar Elhosum çok geçmiş olsun Allah sifa versin
Iyi akşamlar canim
Hayirli aksamlar canim afiyet olsun
Iyi akşamlar canim.kolay gelsin islerinde![]()
3. Sezonu çok sevdim ben. İlk sezon fazlasıyla geriyor evetYou dizisi korkunçlu ama![]()
Büyük ihtimal gastrit olabilir Saracim.İnşallah canım inşallah önemli bir şey yoktur canım belki gastrit falan vardır oda mide bulantısı yapıyor
Bitirmediysen bir şey demeyeyim tatlım.3. Sezonu çok sevdim ben. İlk sezon fazlasıyla geriyor evet
Bitirdim bebeğim bitirdim 3 sezonu da izledim. Şimdi 4. Sezonu bekliyorumBitirmediysen bir şey demeyeyim tatlım.![]()
Hic izlemedim canim bunu da favorilere ekledim izleyeceğimZipzip- aslında Kore dizisi izleyebiliyorsan Flower of Evil'i öneriyorum önce
Hadi bakalım inşallah begenirsinHic izlemedim canim bunu da favorilere ekledim izleyeceğim![]()
Bencede canım bende de var gastrit belirtilerin çok benziyorBüyük ihtimal gastrit olabilir Saracim.