- 20 Mart 2008
- 141.966
- 213.929
- 1.423
- 60
Yarın yazarım sonucu bende merak ediyorum açıkcası ..Eline sağlık ablacım söylersin bize sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yazarım sonucu bende merak ediyorum açıkcası ..Eline sağlık ablacım söylersin bize sonucu
Ooo müthiş bir gaz oldu buÜzülmek yok bebişbi kere başardın yine yaparsın. Kilolar senden korksun
Güzel olacağından eminimYarın yazarım sonucu bende merak ediyorum açıkcası ..
Canım bir sorun yok inşallah
Teşekkür ederim canim bende sizleri seviyorumAllah kolaylık versin çok geçmiş olsun zıpzıpım. Ne zaman daralırsan yaz seni seviyoruz![]()
Insalllah ablacim durumlari yazarim buraya bende ne olacak bilmiyorumEn sağlıklısı kbb zaten uzmanlık alanları çünkü,ultrason filanda çekilir kesin daha netleşir o zaman.
Güzel haberlerinide alalım da kuzucum.
Yoğunlukta olur şimdi evde kolay gelsin sanada.![]()
Demin bunu yaptım çakma nutella nasıl olacak bakalım biraz kıvamı sulu oluyor dolaptan çıkınca kıvam alıyormuş
Saglik acisindan bir sıkıntım var canim ne yapacağım belli değil birde ev kalabalik burayla ilgilenmem zor oluyor cogu zaman unutuyorum buraya bakmayi yogunluktanBi sıkıntın yok inşallah canım
Üst üste gelmiş canım Allah ferahlık versinTeşekkür ederim canim bende sizleri seviyorum
Insalllah ablacim durumlari yazarim buraya bende ne olacak bilmiyorum
Teşekkür ederim
Ellerine saglik ablacim
Saglik acisindan bir sıkıntım var canim ne yapacağım belli değil birde ev kalabalik burayla ilgilenmem zor oluyor cogu zaman unutuyorum buraya bakmayi yogunluktan![]()
Telaş yapma sakın kuzucum,hiçbir şey çıkmayacak bak gör,iyi haberlerini alalımda yeterkiTeşekkür ederim canim bende sizleri seviyorum
Teşekkür ederim
Ellerine saglik ablacim
Saglik acisindan bir sıkıntım var canim ne yapacağım belli değil birde ev kalabalik burayla ilgilenmem zor oluyor cogu zaman unutuyorum buraya bakmayi yogunluktan![]()
Sen iyi ol gerisi mühim değil canımTeşekkür ederim canim bende sizleri seviyorum
Teşekkür ederim
Ellerine saglik ablacim
Canımok geçmiş olsunİnşallah canım biraz uğraştıracak belli ki
Teşekkür ederim canım evet zor
Canım ben de bakamadım zaten, allahtan bu hafta bireysel yarışıyoruz
3 geceden sonra 4. gecede uyudum çok şükür , o bile yetti. Ciğerler bitti, tamamen ciğerleri ele geçiriyor lanet hastalık. Hala ayakta duramıyorum ağzımın tadı yok burun akıntısı öksürük vs devam ediyorŞu çok ilginç (yatarken düşünecek çok zamanım oldu
), eşim oğlum ve ben çok ağır geçirirken, kızımda sadece halsizlik oldu. Biz A+ iz, kızım 0+
Kesinlikle bu işte bi bit yeniği var
Teşekkür ederim canım
Sorun değil hayatım, ama haftaya unutma olur mu. Masterfit önemli
Gözün aydın canımHarikasın canım, kaydettim kilonu. Ben hiç tartılamadım bu hafta bakalım ne çıkacak
![]()
İçimi ferah tut canım benim bişey çıkmayacak inşallahhhBoynumdaki şişlik biraz artti gibi duruma göre ya özelde gideceğim ya da ablam gelecek hafta sonu onunla Erzuruma gideceğim daha netlesmedi ama burayla ilgilenecek psikolojim yok dunde annemler geldi ev yogun gelen giden misafiler oluyor![]()
Sagol canim insallahÜst üste gelmiş canım Allah ferahlık versin![]()
Teşekkür ederim ablacim insallah guzel haberlerle gelirimTelaş yapma sakın kuzucum,hiçbir şey çıkmayacak bak gör,iyi haberlerini alalımda yeterki
Sağol canısı umarım olur en pratiği buydu zaten.
Teşekkür ederim canimSen iyi ol gerisi mühim değil canım![]()
Sagol canim insallahCanımok geçmiş olsun
İçimi ferah tut canım benim bişey çıkmayacak inşallahhh![]()
İyi ki varsınGaz vermek benim işim![]()
![]()
Evde pişmiş olunca götürmek sorun değilde. Cumadan hazirlicam artikİkisi de birbirinden sıkıntıben de evden getiriyorum yemeğimi
Valla abla bu hafta hastane işleri beni çok yıprattı. İşyerine en son pazar günü gittim. Bu haftaici cagirmadilar. Galiba başka yer bakacagimNasıl gidiyor iş hayatı,alıştınmı yemek derdi zor zaten.
Ben sandviç götürüyorum ama sen daha uzun kalıyorsun sanırım o yetmeyebilirEvde pişmiş olunca götürmek sorun değilde. Cumadan hazirlicam artik
Hiç yemedim baklavalı çiko. Nasıl bir şey ki hayal edemiyorumAyyy dün kocam 3 paket baklavalı çikilata almış24 saattir bakışıyoz
![]()
![]()
Yarın 1 tanesinin canına okuycam
minerva1988 ben yarın dikkat etmeye baslicam inşallah. İlk hedef gece yemesini kesmek
Ayy mutlaka alıp yemelisinnnHiç yemedim baklavalı çiko. Nasıl bir şey ki hayal edemiyorum![]()