- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
Di miOyle görünüyor Elhoşumm patoloji sonuclari cikinca gelebilirim![]()
Kutsal perşembaGüzel güne uyanalim dedim ama nöbetçi olduğum aklıma geldi![]()
D...müz buz tutacak olsundu soğuk havalara bayılırım bebem.Tabi ki getirceksinnnbi de senin vücut oraya alışkın ablacım daha çok fark olcak
Mont da al bence
Burda nem az ve internette yazan günün en yüksek sıcaklığı,o da saat 2-3 gibi oluyor onun dışında daha serin
Tabi evleri sıcak oluyosa pijama vs yeter de dışarısı soğudu
İyi akşamlar canım![]()
Ne dediiiD...müz buz tutacak olsundu soğuk havalara bayılırım bebem.![]()
Çok üşüyecekmişNe dediii![]()
Perşembe olduğu için adimsayari açmadımKızlar kaç adımdasınız
Benim 4117 bi eşim bi ben gidiyoruz okula bu yüzden tam istediğim adımları atamıyorum ama bugün hedef 15 bin![]()
1404Kızlar kaç adımdasınız
Benim 4117 bi eşim bi ben gidiyoruz okula bu yüzden tam istediğim adımları atamıyorum ama bugün hedef 15 bin![]()
Harika. 2 bin küsür ben. Benim de amacim bugünlük 15.000 di, gece günlüğume yazmistim, sansa bakKızlar kaç adımdasınız
Oğlumu sallamaya geçtim. Adımsayarı çikardim.
Su az içiyorum ya resmen unutuyorum 2 litre bile olmuyordurYarın cuma. İstedigim takım yeşil olacak gibisarı da olur ama masterfit olmaz. Direnç kilomu kırmadan giremem, yoksa çok isterdim. 1 aydır kıramamışım 66 yı. Gözgöre göre mağdur etmek istemiyorum kimseyi. Görünen köy kılavuz istemez
Suya anca başlıcam.
fesang su durumun ne? Ben 1 kasımdan itibaren 3 litre yaptım. Bayağı gün geçmiş
![]()
1.758Kızlar kaç adımdasınız
3 bin küsür benim de dostum