Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi ki getirceksinnn :eek: bi de senin vücut oraya alışkın ablacım daha çok fark olcak
Mont da al bence
Burda nem az ve internette yazan günün en yüksek sıcaklığı,o da saat 2-3 gibi oluyor onun dışında daha serin
Tabi evleri sıcak oluyosa pijama vs yeter de dışarısı soğudu :KK66:

İyi akşamlar canım 🥰
D...müz buz tutacak olsundu soğuk havalara bayılırım bebem. :KK76::KK76:

Kızlar kaç adımdasınız:KK6:
Benim 4117 bi eşim bi ben gidiyoruz okula bu yüzden tam istediğim adımları atamıyorum ama bugün hedef 15 bin :emir_bebek:
Harika. 2 bin küsür ben. Benim de amacim bugünlük 15.000 di, gece günlüğume yazmistim, sansa bak 😀 15.000 için kapışalım.

Yarın cuma. İstedigim takım yeşil olacak gibi 😉 sarı da olur ama masterfit olmaz. Direnç kilomu kırmadan giremem, yoksa çok isterdim. 1 aydır kıramamışım 66 yı. Gözgöre göre mağdur etmek istemiyorum kimseyi. Görünen köy kılavuz istemez🙄Suya anca başlıcam. fesang fesang su durumun ne? Ben 1 kasımdan itibaren 3 litre yaptım. Bayağı gün geçmiş😄

Yarın cuma. İstedigim takım yeşil olacak gibi 😉 sarı da olur ama masterfit olmaz. Direnç kilomu kırmadan giremem, yoksa çok isterdim. 1 aydır kıramamışım 66 yı. Gözgöre göre mağdur etmek istemiyorum kimseyi. Görünen köy kılavuz istemez🙄Suya anca başlıcam. fesang fesang su durumun ne? Ben 1 kasımdan itibaren 3 litre yaptım. Bayağı gün geçmiş😄
Su az içiyorum ya resmen unutuyorum 2 litre bile olmuyordur

Back
X