Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi akşamlar💐
11:00
2 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin peynir
2 haşlama yum

14:00
1 mandalina

18:00
Yarım palamut
Salata
1 dilim tb ekmek

Yarım saat sonra
20 dk eliptik
111 kalori

(Sonunda aldım spor aleti😊 daha oncede vardı kilo vermiştim. Simdi tekrar aldım yine güzel sonuçlar elde ederim umarım.ama en fazla yarım saat kullancam belimde fıtık var o yüzden çok zorlayamam kendimi )

Iyi akşamlar💐
2 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin peynir
2 haşlama yum

1 mandalina

Yarım palamut
Salata
1 dilim tb ekmek

Yarım saat sonra
20 dk eliptik
111 kalori

(Sonunda aldım spor aleti😊 daha oncede vardı kilo vermiştim. Simdi tekrar aldım yine güzel sonuçlar elde ederim umarım.ama en fazla yarım saat kullancam belimde fıtık var o yüzden çok zorlayamam kendimi )

Afiyet olsun canım. Ne aldın?

Iyi akşamlar💐
2 dilim yumurtalı ekmek
Zeytin peynir
2 haşlama yum

1 mandalina

Yarım palamut
Salata
1 dilim tb ekmek

Yarım saat sonra
20 dk eliptik
111 kalori

Afiyet olsun canim ♥️
Güle güle kullan eliptik bisiklet almışsın 🥰

Afiyet olsun canım. Ne aldın?
Sağol canım. bunu aldım 1000 tlye ikinci el ama gayet iş görür. Önceki de ikinci eldi taşınırken satmıştım .
Screenshot_20221108-205943_Chrome.webp

Çok sağol pastelcim :KK60:

Diyeti bırakınca bende aldım az bişi kiloyu.

Kist yüzeyde olsaydı şırınga ile çekiliyorda oda çözüm olmuyor tekrarlıyormuş gene,bendeki kemiklerin arasında maalesef .
En son ameliyat herhalde, bu sonuçlansın tanıdık doktorda var onada göstercez bakalım,en ufak harekette bile kramp şeklinde oluyor,ekmek kesmede bile oluyor.Kompres fian dedilerde oda etkilemiyorki hiç gene oluyor.
İnşallah uygun bir tedavi bulurlar da sıkıntıların geçer. İyi haberler alalım tez zamanda💜
Ablamin yanina geldim süreci biraz daha hızlandırmak için 🥰

Gecmis olsun canim💕

İnşallah pastelfitim ♥️

Gecmis olsun ablacim♥️
Anladım kaptanım. Kolay bir tedavi süreci olur inşallah ☘️
Bugün uzuuuun bir aradan sonra ilk defa magnolia söylemedim yeniden doğmuş gibi hissediyorum 🤣
Taş yağacak başımıza :KK45:

İnşallah uygun bir tedavi bulurlar da sıkıntıların geçer. İyi haberler alalım tez zamanda💜

Anladım kaptanım. Kolay bir tedavi süreci olur inşallah ☘️

Taş yağacak başımıza :KK45:
İnşallah artık zorluyor arada,ne telefon nede pc kullanmak iyi gelmiyor,direk el bileği zorluyor artık.
Günaydın günümüz güzel geçsin😻
Günaydınlar olsun :KK200:

Back
X