Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza 😁
@erenmothers @Kahve __Kokusu sandriyon sandriyon @Lavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin D u t D u t ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???

yaa özlemişim ben buralarıııııı :deli::deli::deli:
Selaaamm
Ben iyiyim koşuşturmaca hiç bitmiyo
Kardeşimin düğününü yaptık
Türkiyeden misafirlerimizi gezdiriyorum
Bol bol yemek yiyoruz😂 sadece buranın mutfağını tanıtma amaçlı yiyorum ben 🤣

yediklerini abartmazsan ve yürüyüş yaparsan en azından sabit kalırsın canım.

:KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun canım. senin de o diz sorunun var. konuşmuşuzdur ama unuttum. dizinde sıvı birikmesi mi vardı teşhis neydi?

geçmiş olsun canım.
Teşhis yeni kondu, geriye dönüp bakıyorumda evet hep dizim ağrıyormuş. Yaklaşık 5 sene önce iltihap vardı, onu tedavi ettik şimdide sıvı birikmiş.
Hayırlısı olsun inşallah, çaresine bakacağız artık.
Sen nasılsın?

@Migim sen neler yapıyorsun canım kistin nasıl oldu?
@aypare ackerman kız kilo almadın mı gel artık aramıza 😁
@erenmothers @Kahve __Kokusu sandriyon sandriyon @Lavinia_98 @zeyneppk @L u c i a @dolunaydagel @Kinoalihatun @Nefesimmmsin D u t D u t ve nickini yazamadıklarım herkes nasıllllllll ???

yaa özlemişim ben buralarıııııı :deli::deli::deli:
Ben de iyiyim canım hem netim yoktu hem kardeşim askerden geldi annemdeydim. Görümcemin evini taşıdık. Diyete ara vermiştim🤣
Tartılmaya korkuyom

merhaba kızlarrr mutlu pazarlarrr :halay::halay::halay::KK200::nazar::KK15::KK45::KK68::KK6:

2737260-ebcda5cd3fffcc698dd550ef9c0154be.jpg

Ben de iyiyim canım hem netim yoktu hem kardeşim askerden geldi annemdeydim. Görümcemin evini taşıdık. Diyete ara vermiştim🤣
Tartılmaya korkuyom
valla hiç sorma azcık ara verip dağıttı mı tartıdan korkuyoruz. bir normal olamadık 😬🤦‍♀️

Teşhis yeni kondu, geriye dönüp bakıyorumda evet hep dizim ağrıyormuş. Yaklaşık 5 sene önce iltihap vardı, onu tedavi ettik şimdide sıvı birikmiş.
Hayırlısı olsun inşallah, çaresine bakacağız artık.
Sen nasılsın?
çok şükür gezocum. az da olsa dinlendim rahatladım. şimdi de menülerimi düzenlemeye çalışacağım. sağlık, afiyet, huzur olsun da kiloyu da hallederiz Allahın izniyle 🤲🏻

Back
X