Var var :)@Elhan abla yok musun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var :)@Elhan abla yok musun![]()
Bugün bende senle beraberim ama adım atamam şuanBen başladım canım
Senden naber
Çok sağol saracım teekkürlergeçmiş olsun hanım cım
Bunlar da size
Bağışıklık dşük olunca sarsıyor hemen,biraz daha iyiyim şimdi antibiyotik içtim.Teşekkür ederim abla. Benim bağışıklık düşükmüş baya. İnşallah çabuk atlatırsın sen![]()
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsinnasılsın kaptanım sonuçların çıktımı
Çok şükürTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin
Bugun çıktı patoloji sonucum bir sıkıntı yok cok şükür mr sonucu bekliyorum![]()
Tamam canımBugün bende senle beraberim ama adım atamam şuan![]()
Çok sağol saracım teekkürler
Buda benden sana
Bağışıklık dşük olunca sarsıyor hemen,biraz daha iyiyim şimdi antibiyotik içtim.
Bizim de canımcımTeşekkür ederim fesangim icim rahatladi biraz![]()
Hayırlı olsun sınavın cok guzel gecer inşallah canimSınav giriş yerim belli oldu okul uzak baya ya arabayla yarım saat ve araba yok![]()
İnşallah canım ya 70 alsam yeterHayırlı olsun sınavın cok guzel gecer inşallah canim![]()
Çok şükür. Gözün aydınTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin
Bugun çıktı patoloji sonucum bir sıkıntı yok cok şükür mr sonucu bekliyorum![]()
BaşarılarSınav giriş yerim belli oldu okul uzak baya ya arabayla yarım saat ve araba yok![]()
Boynumda bir sislik o yuzden hastaneye gittim biyopsi aldilar sonucu iyi geldiKaptanım geçmiş olsun kaçırdım iyi misin mr sonucu falan ..
Teşekkür ederim canimÇok şükür. Gözün aydın
Başarılar![]()
Geçen hafta hastaydım. 2 kilo vermişim iştahsızlıktan. Diyet yapmıyorum. Korumadayım. Sen nasılsın?
ben de iyiyim çok şüküriyiyim canım sen nasılsın
Iyi akşamlar canim ❤