- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun abla. Fena salgın var. Kızımla 3 haftadır kendimize gelemedik. Dikkat et. Hemen geçmiyor. Çok farklı sürüyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun abla. Fena salgın var. Kızımla 3 haftadır kendimize gelemedik. Dikkat et. Hemen geçmiyor. Çok farklı sürüyor.
Oh iyi yapmışsın, tatile nereye gittinmerhaba kızlar tatil bitti eve döndüm hiç bitmesin istedim ama zaman su gibi akıp gitti malesef ben çok iyiyim umarım sizlerde iyisinizdir sadece diyet kafasından iyice uzaklaştım ama yavaş yavaş adapte olacağım yeniden tartıya çıkmaya korkuyorum bu yüzden bir süre beslenmemi düzenleyip yeniden diyet kafasına girince takımlara girmeye başlarım diye düşünüyorum buda bir iki hafta sürer tahminen şimdilik ara ara sohbete geleceğim
Önce Türkiye ye gitmem lazım yada mr sonucunu ulaştırmalıyım. Bakacağım çaresinegeçmiş olsun canım ihmal etme bir an önce doktora git
Hayırlısı olsun canımSınav giriş yerim belli oldu okul uzak baya ya arabayla yarım saat ve araba yok![]()
Tamam canım
![]()
Çok teşekkürler fezacım sağolGeçmiş olsun hanımcım
Kuzum gözünüz aydın olsun,sonuçların temiz çıkmış çok sevimdim,darısıda mr sonucuna olsunTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin
Bugun çıktı patoloji sonucum bir sıkıntı yok cok şükür mr sonucu bekliyorum![]()
Canısı ne sınavı bu böyle.Sınav giriş yerim belli oldu okul uzak baya ya arabayla yarım saat ve araba yok![]()
Teşekkür ederim canım benim aminHayırlısı olsun canım
Allah zihin açıklığı versin![]()
Ablacım uzman öğretmenlik sınavıCanısı ne sınavı bu böyle.
Süpwr başarılar diliyorum inşallah çok güzel geçer sınavın.Ablacım uzman öğretmenlik sınavı
GünaydınlarGünaydın herkese![]()
Sen de sağolÇok sağol kuzum![]()
İnşallah ablacım teşekkür ederimSüpwr başarılar diliyorum inşallah çok güzel geçer sınavın.
Günaydınlar![]()
Rica ederim canısı başarılar diliyorumİnşallah ablacım teşekkür ederim
Günaydınlar çayında güxelliği yani
İyiyim ablacımNasılsın doktor civanım![]()
Çıtırım ankarada mı yoksa benden çok selamlar kocaman öpüyorum ikinizide keyfiniçıkarın güzelceneİyiyim ablacımdün birer gül aldım kandime anneme babama
dua da ettim beni ve gülleri görenlerin içi açılsın onlar da birine alsın ya da hediye olarak birinden alsın
BugünElhan ablayla buluşucaz kısmetse
Ankara'da
Sen nasılsın![]()
EvetÇıtırım ankarada mı yoksa benden çok selamlar kocaman öpüyorum ikinizide keyfiniçıkarın güzelcene![]()
Yoldan çıkarma hiç