- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tuhaf olunca isot yiyeni de ilk kez gördümben de bir tuhaf oldum az önce. şimdi 2-3 ev yapımı yoğurt içine isot koydum onu yiyorum.
İyi geceler canımiyi geceler canlar
cebi olan varsa haber alsak@Cordelia ne zaman geleceksin![]()
olsun gördün yaaKız tuhaf olunca isot yiyeni de ilk kez gördüm![]()
Ben de gerçekten merak ediyorum çok uzun zaman olducebi olan varsa haber alsak
Ayyy inşaalh canım yaaAminnnn hadi bu hafta en az 1 kilo verelim
Çok şükür bugün de ufkum genişlediolsun gördün yaa![]()
Aslında 2 diyecektim de kendime güvenemedimAyyy inşaalh canım yaa![]()
Offf ben çok korkuyorum yaaa en son 80 lardayım diyordu inşallahhh eski kilosuna gelmezzzz@Cordelia ne zaman geleceksin![]()
Kız ben veremem 2 artık sonlara yaklaşıyorumAslında 2 diyecektim de kendime güvenemedim![]()
Darısı 8l erden kurtulmaya inşallahhkızlar yalnız 92 lerden kurtuldum yaa çok mutluyum9 lu rakamlar bayağı moralimi bozmuştu.
İnşallah ve inşallah kötü bir durum yokturOfff ben çok korkuyorum yaaa en son 80 lardayım diyordu inşallahhh eski kilosuna gelmezzzz![]()
Aaaa evet senin vki düşükmüş şimdi farkettimKız ben veremem 2 artık sonlara yaklaşıyorum![]()
Evet canım aslında hedef 60 ama 55 olursam azıcık kilo alma payı bırakırım diyorum ama bakalım kısmetAaaa evet senin vki düşükmüş şimdi farkettim![]()
Evet ben de tam olarak böyle istiyorumEvet canım aslında hedef 60 ama 55 olursam azıcık kilo alma payı bırakırım diyorum ama bakalım kısmet![]()
amin canım Allahın izniyleDarısı 8l erden kurtulmaya inşallahh![]()
Hadi bakalım o zaman sıkı bir şekilde ilerlesek şubata istediğimiz kiloda oluruzEvet ben de tam olarak böyle istiyorum
Martta doğumgünüme 36 beden olmak istiyorum. İnşallah canım oluruz oluruzHadi bakalım o zaman sıkı bir şekilde ilerlesek şubata istediğimiz kiloda oluruz![]()