Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaallah geçersin.Bu sefer pek iddiali degilim. 6 Ekim 66.6Eksimiz aynı
Bir ayda seni sollayip geçeceğim.hazirligini ona göre yap boziş
![]()
Keyifli vakitler tatlımAnneciğimle avm ye gidiyorus kızlar görüşürüz![]()
Seninle kapismaktan vazgeçtimİnsaallah geçersin.Bu sefer pek iddiali degilim. 6 Ekim 66.6
6 Aralik gelecek 65.5![]()
Üstünü soyundur ayağından çorabı çıkartma. Çok geçmiş olsunEve geldim çocuk alev alevyarın gitmeyecegim okula umarım rapor alabilirim
Mevlit vardı abla valla gitmesemde olmuyorO ney la![]()
Foto gerekmiyor canım tebriklerKurallar:
Cuma ve pazartesi gunleri kilo bildirimi yapmak zorunlu
✔Cuma bildirimleri fotografli tarih ve nick yazılı olarak yapilacak
Adımlar ve menülerim tamam
Tebrikler
Cuma 65.8
Pazartesi 65.5
-300
pastelfit
Amine Busra
Kurallar degistiyse pazartesileri de fotografli bildirim yapayim bundan sonra.
Bezelye neden az yedin ya2 yk pilav 3 YK bezelye yedim. İçinin etlerini seçtim. Elma var. Biraz ara verip onu yerim. Akşam da Allah Kerim
Aynen. Kızdığım menü değil bahanelerim zatenE dombili hamburger menü eksi getirmez ki![]()
Aaaa ben de tam tersi hemen çorabını çıkarttım ateş olunca çorap giyilmemesi gerekiyor diye biliyorumÜstünü soyundur ayağından çorabı çıkartma. Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Eşim yaptırdı geçen sene, ben onu görüp korktumCidden kolay diş hekimleride aynı şeyi söylüyorlar zaten,gitmeden videolarını seyredip öyle gittim nasıl yapılıyor biliyordum.Hiç ihmal etme yaptır bir an önce çene cerrahı diş hekimi yapıyor işlemi,tuzladaki okan üniversitesi diş hastanesini iyi diyorlar bir bak istersen önce genel muayene yapıyorlarmış sonra gerekli bölüme sevk ediyorlar.
Eline sağlık canım
üye adı 25 kasım menü 26 kasım menü 26 kasım adım 27 kasım menü 27 kasım adım KIRMIZI D u t
x 8.000 3.400 (foto yok) @60kiloyum 8.000 8.000 fesang
8.000 8.000 Elhan
8.000 8.000 pastelfit
3.995 3.899 @Beth18 x --- --- MAVİ Amine Busra
x 7.829 1.839 @SebastianCheesecake 8.000 8.000 Kmsl Hnd
x --- --- Hallederiz
8.000 @Willemijn- 8.000 8.000 Mthn83
x --- 4.484
@Beth18 adımın var mı cumartesi pazar :)
Kızlar eksik varsa bana söyleyin
Akşam güncellerim
pastelfit buyur kaptancım
Tebrik ederim canımKurallar:
Cuma ve pazartesi gunleri kilo bildirimi yapmak zorunlu
✔Cuma bildirimleri fotografli tarih ve nick yazılı olarak yapilacak
Adımlar ve menülerim tamam
Tebrikler
Cuma 65.8
Pazartesi 65.5
-300
pastelfit
Amine Busra
Kurallar degistiyse pazartesileri de fotografli bildirim yapayim bundan sonra.
Teşekkür ederim aşkilop
Darısı başına k...na her yerine![]()
Afiyet olsun canımHemen kaptanım.
27 kasım pazar
Sabah 11.00
Yarım avokado, 1 kk peynir,
Domates, salatalık yeşillik,
Bir parça kaşar ve 2 yumurta ile omlet.
Akşam 17.40
Hamburger menü ve kola
Boğazım kötü olduğu için saat 20.30 gibi 1 bardak ballı karabiberli ılık süt.
Su:1,5 lt
Adım
Eki Görüntüle 3167482
Amine Busra
pastelfit
Reklamdan yazamadım 1 saattir![]()
Cumaya vereceğiz canım inşallah
Afiyet olsun canım❤27 kasım pazar
D u t @SebastianCheesecake
08.45 muz
Kahvaltı 11.30
1 porsiyon peynirli börek
Peynir zeytin az az
Domates salatalık
3 d sucuk
Akşam 18.00
1 tabak yeşillikli kuru börülce salatası
1 kase arnavut ciğeri
Ara 20.00
1 kase nar
Su 1,5 lt
Adım 3.899
Ben de ilk üstünü ve çorabını çıkarırımAaaa ben de tam tersi hemen çorabını çıkarttım ateş olunca çorap giyilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım❤
Ah canım çok geçmiş olsun. Var mıydı boğazında, kulağında falan ağrı? Çocuklar dökülüyor zaten, Allah yardımcınız olsun.Eve geldim çocuk alev alevyarın gitmeyecegim okula umarım rapor alabilirim
Ateşi kaç canım, bir de genel durumu nasıl ? Kafasını kaldırabiliyo mu, başı ağrıyo mu mesela? Çok ağırsa hemen götür de çocuk çok çekmesin? Geçmiş olsunEve geldim çocuk alev alevyarın gitmeyecegim okula umarım rapor alabilirim
Biliyorum da kuzum ajio sorunca kural mı değişti acaba dedimFotoğraf sart değil pazartesi sadece kaptanlar fotografli paylasim yapiyor![]()
Ağrısı yok cicikuşum kusma ve ateş var bir yerden mikrop mu kaptı yoksa usuttu mu bilemiyorum. Çok teşekkür ederimAh canım çok geçmiş olsun. Var mıydı boğazında, kulağında falan ağrı? Çocuklar dökülüyor zaten, Allah yardımcınız olsun.
Enerjisi fena değil minnoşum sadece ates var, kusması da vardı annem ona bir tablet verdi iyi geldi midesine. Çok teşekkür ederimAteşi kaç canım, bir de genel durumu nasıl ? Kafasını kaldırabiliyo mu, başı ağrıyo mu mesela? Çok ağırsa hemen götür de çocuk çok çekmesin? Geçmiş olsun![]()