Daha fena olursa akşam goturucem bakalım inşallah gerek kalmazDoktora götürdün diye aklımda kaldı herhalde,ateşi azaldıysa çok iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha fena olursa akşam goturucem bakalım inşallah gerek kalmazDoktora götürdün diye aklımda kaldı herhalde,ateşi azaldıysa çok iyi.
İnşallah cicikuşum bilmiyorum sanki viral bişey gibiCanım belki midesiyle ilgili bir sıkıntısı vardı, çıkarınca rahatladı yavru. Gözlemlersin artık, inşallah tekrarı olmaz.
İnşallah gerek kalmaz canımcım.Daha fena olursa akşam goturucem bakalım inşallah gerek kalmaz
Acayip salgın var bu aralar.İnşallah cicikuşum bilmiyorum sanki viral bişey gibi
Tamam tamam yarisicamHeralde birbirimize iyi gelirdik
Hemen pes ediyorsun oynamıyorum seninle![]()
İnşallah gerek kalmaz canımcım.
Acayip salgın var bu aralar.
Universite hastanelerinin kendi sitelerinden denedin mi? pskyatriye ben öyle randevu aldim. Gerci zaten istedigim sevdigim hastaneydi. Çapa TıpOrtopediden randevu alamıyorum...................... içimden doldurdum boşluğu.
İnşallah canımfesang ah fesangım. İnsaallah fena olmaz.
Sorma kendime nazar ettim. Çok açtım galiba. Neredeyse 2 haftadır yemedigim yemeği yedim ağlamak istiyorumAferin sana iradeni tebrik ederim.![]()
Hindiba kahvesi ilk kez duydum.![]()
Aaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsunEnerjisi fena değil minnoşum sadece ates var, kusması da vardı annem ona bir tablet verdi iyi geldi midesine. Çok teşekkür ederim![]()
Olur bence
Hemen o an dötünü kaşiyacaktincalis senin de olur diyemedin mi
ah görümce görmeyim ömrüm boyunca diyenler boşuna mı diyor
![]()
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylarÇok ılık suya duş filan aldır,üstüde ince olsun fesangcım bide bolcana su içir ki,ateşin düşmesine yardımcı olsun.
Anaaaaa niye korktun öyle,acı duymuşmu hiç acaba .
Canımcım sen bugün tartı paylaşmışmıydın, ben bulamadımBiliyorum da kuzum ajio sorunca kural mı değişti acaba dedim![]()
Ben de çok yorgun ve uykusuzum![]()
Onzyd canım, foto atamadımAaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun
Olur benceben herşeyi unutsam da olur
Benden masterfit olmaz
kaşımak aklıma gelmedi
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar![]()
Sabitim dedim kuzum 64.8Canımcım sen bugün tartı paylaşmışmıydın, ben bulamadım
![]()
Neyi unuttun ki. Olur olur estagfirullahAaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun
Olur benceben herşeyi unutsam da olur
Benden masterfit olmaz
kaşımak aklıma gelmedi
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar![]()
Herşeyden 1 kaşık alıp çok karıştırdım sonrada çıkardım. Hala midem bulanıyor. Yazık ediyorum kendime. 5.30 da kapattım mutfağı şimdi limonlu suya devamSorma kendime nazar ettim. Çok açtım galiba. Neredeyse 2 haftadır yemedigim yemeği yedim ağlamak istiyorum![]()
Afiyet olsun rakibemSabah sütlü nescafe
Öğle
1 tabak tavuklu düğün çorbası,,, 2 kaşık pilav,,, 5 kaşık fasulye
Ara Türk kahvesi 1 avuç kaju
Akşam
1 tabak düğün çorbası,,, bol salata
Su 2 litre şimdilikfesang @ajio
Afiyet olsun rakibem![]()