Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Enerjisi fena değil minnoşum sadece ates var, kusması da vardı annem ona bir tablet verdi iyi geldi midesine. Çok teşekkür ederim 💜
Aaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun
Haftaya masterfit var mi? :oha:

pastelfit pastelfit sen artık masterfitsin😳😳
Olur bence🥰ben herşeyi unutsam da olur😂
Benden masterfit olmaz😂😂😂
Hemen o an dötünü kaşiyacaktin :KK17:calis senin de olur diyemedin mi :tokat:ah görümce görmeyim ömrüm boyunca diyenler boşuna mı diyor :cool:
🙈🙈🙈kaşımak aklıma gelmedi 😂😂😂
Çok ılık suya duş filan aldır,üstüde ince olsun fesangcım bide bolcana su içir ki,ateşin düşmesine yardımcı olsun.

Anaaaaa niye korktun öyle,acı duymuşmu hiç acaba .
İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar 🤦‍♀️

Aaaa o zaman mikrobik mi oluyor. Ne tablet verdi canım, iyi geldiyse alalım biz de , evde bulunsun

İplantın kemiğe kaynaşması beklenirken biley oldu , vida mı açılmış ney, gitti dişcşyw, bi doktor sıkmış, gece başladı ağrı. Bir sürü olaylar olaylar 🤦‍♀️
Onzyd canım, foto atamadım

Neyi unuttun ki. Olur olur estagfirullah

Sabah sütlü nescafe

Öğle
1 tabak tavuklu düğün çorbası,,, 2 kaşık pilav,,, 5 kaşık fasulye

Ara Türk kahvesi 1 avuç kaju

Akşam
1 tabak düğün çorbası,,, bol salata

Su 2 litre şimdilik fesang fesang @ajio

Eklentiler

• Screenshot_20221128_181437_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20221128_181437_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
Back
X