Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cordis geldi senin nick değişmiş
Güzeller güzeli arkadaşim geldim. Hiç konuşmak istemediğim konular oldu hala devam ediyor. Kendimi kaybettim ama yine de çok şükür. Her gün hep.aklimdasiniz.Cordelia nerelerdesin sen yoksun epeydir iyisindir umarım,bilgisi olan varmı hanımlar
İnsilün direnci ilacı hakkında yazışmıştık sanırım. Ben mi karıştırdımHangisine.![]()
Yaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnn çok özledimmmmmmYoklama vakti
Elhan
pastelfit
60kiloyum
Amine Busra
Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Beth18
Hallederiz
askrhpozitif
North River
minerva1988
Kendinin en iyi hali ol
sara_28
Hedef65tir
madamhd
Mefkurem
kackaloribu
Zeynep_Nihal
Unuttuklarım kızacak kesin![]()
Kuzummmm hoşgeldinYoklama vakti
Elhan
pastelfit
60kiloyum
Amine Busra
Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Beth18
Hallederiz
askrhpozitif
North River
minerva1988
Kendinin en iyi hali ol
sara_28
Hedef65tir
madamhd
Mefkurem
kackaloribu
Zeynep_Nihal
Sen boza misin?Günaydın
Apaydinlik bir gün olsun.
Suları içmeyi unutmayalim![]()
Günaydın bu aradaGünaydın
Apaydinlik bir gün olsun.
Suları içmeyi unutmayalim![]()
Sen iyi olda gerisi hallolur nasılsa kaptanım,iyisin demiiii özlettin kendiniiiiGüzeller güzeli arkadaşim geldim. Hiç konuşmak istemediğim konular oldu hala devam ediyor. Kendimi kaybettim ama yine de çok şükür. Her gün hep.aklimdasiniz.![]()
Yoklama vakti
Elhan
pastelfit
60kiloyum
Amine Busra
Kmsl Hnd
fesang
HanimKelesimiGetir
Hedef60kgolmak
_ASTRAL_
Beth18
Hallederiz
askrhpozitif
North River
minerva1988
Kendinin en iyi hali ol
sara_28
Hedef65tir
madamhd
Mefkurem
kackaloribu
Zeynep_Nihal
Günaydın hoşbuldum. İyi ki buradasınız. Ben de çok özledim. Hergun sizleri düşündüm. Ama bir şey beni hep alikoydu girmekten. Büyük ihtimal diyetten kaçtım. Sorumluluktan kaçtım. Yoksa gelirdim.Yaaaaaa hoşgeldinnnnnnnnnnnnn çok özledimmmmmm![]()
Hoşbuldum çünkü sizi buldum.Kuzummmm hoşgeldin![]()
Evet boza olur kendisi .@Willemijn- boza???
İyiyim canım kendimi yenilemeye çalışıyorum sizlerle güzelleşmeye geldim. Sen nasılsın ?Sen iyi olda gerisi hallolur nasılsa kaptanım,iyisin demiiii özlettin kendiniiii
![]()
Bende iyiyim sağol,hafiften grip devam ediyor 15 gün filan oldu herhalde,geçmiyor nedense,dişler fena implant takılacak bir tanesi kırıldu düştü,sorma yaaa 7 diş çekilecek bide sıkıntılı dönem olacak hep bunlarla uğraştımİyiyim canım kendimi yenilemeye çalışıyorum sizlerle güzelleşmeye geldim. Sen nasılsın ?![]()