Hoşgeldin ablacım. Valla keyif yapayım dedim ev işleri de bana güldü :)) gideyim de çamaşır asayımKesinlikle büyürkende nele ryaşıyorlar böyle.
Sağol canısı şimdi geldim
Ohhhh mis keyfini çıkar güzelcene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin ablacım. Valla keyif yapayım dedim ev işleri de bana güldü :)) gideyim de çamaşır asayımKesinlikle büyürkende nele ryaşıyorlar böyle.
Sağol canısı şimdi geldim
Ohhhh mis keyfini çıkar güzelcene
Oğlun nasıl oldu fesangimZıpzıpım![]()
Canım boğaz enfeksiyonu olmuş ama bugün gayet iyi çok şükür. Antibiyotik kullanacağız bir haftaOğlun nasıl oldu fesangim![]()
Sen napiyosun canımOğlun nasıl oldu fesangim![]()
Gecmis olsun tekrardan antibiyotik iyi gelir inşallahCanım boğaz enfeksiyonu olmuş ama bugün gayet iyi çok şükür. Antibiyotik kullanacağız bir hafta
Uyanmaya calisiyorumSen napiyosun canım
Toparlar canım işte uzun zamandır hasta olmuyordu pimpirikligim tuttuGecmis olsun tekrardan antibiyotik iyi gelir inşallah![]()
Benim yerime de uyu canımcım yaUyanmaya calisiyorum
Sürekli uyumak istiyorum bugün
Hoş gördüm sağol,evdeysen kaçış yok bundan,yemekti filan derken akşam oluyor zaten.Hoşgeldin ablacım. Valla keyif yapayım dedim ev işleri de bana güldü :)) gideyim de çamaşır asayım![]()
Kaptanımmm
Uyu dinlen keyfini çıkar güzelceneUyanmaya calisiyorum
Sürekli uyumak istiyorum bugün
Uyumadığım kadar uyumaya başladımUyu dinlen keyfini çıkar güzelcene![]()
Keyfini çıkar işte fırsat bu fırsat yani,eve dönüncede aynını yap benceUyumadığım kadar uyumaya başladım
Eve dönünce tekrar eski duzenime dönerim![]()
Haklisin aslinda uyuma duzenim kötüydü sabah 6 da uyaniyordumKeyfini çıkar işte fırsat bu fırsat yani,eve dönüncede aynını yap bence
Bekârken dinlenmek lazımHaklisin aslinda uyuma duzenim kötüydü sabah 6 da uyaniyordum![]()