Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mide mi :KK14::KK14:
Geçmiş olsun Saracim. Anam kâbus gibi günler yaşamıştım inşallah senin o kadar yoktur. Allah şifa versin. :dua:
Ne yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorum

Ne yesem ağrımaya başladı özellikle acı hiç yiyemiyorum sırtıma vuruyor ağrısı sanki bıçakla kesiliyomus gibi sızlıyor yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek ben endoskopi yapılsın istiyorum
Aaaa hay Allah çok geçmiş olsun bitanem. Git bakalım ne diyecek

Ben de öyleydim canım. Bir hafta bir lokma yiyememiştim. Endoskopi ile netleşecek ne olup bittiği. Allah şifa versin tatlım. :dua: :KK200:

Yapalım tatlış 😍
@erenmothers masterfitten bekleniyorsunuz 🥳

Sen de 😍

Neden olumsuz düşünüyorsun tatlım
Aslında belediye ekibinin kepçesi oluyor ama tabi yaklaşması lazım biraz
Ne güzel bulmuşsun sana gelmiş yine üzülme 😍
Peki şu karton evlerden koysan? Kötü şeyler yaşamış alışma sürecini orda geçirebilir
Koydum canım kapının önüne kartondan ev zaten benim burayı biliyor önceden de koli vardı onun için yatıyordu bazen . Yaralı canım benim ya yaralı olduğu için gelemeyebilir orada aç kalacak perişan olacak kaçtığı yerde diye korkuyorum. İnşallah güzel olur canım gelir öyle yarım saatte bir inip bakıyorum etrafa hava kararmadan önce sokakları da geziyordum ama şimdi artık hava karardı bahçenin etrafında bakıyorum. Acıkmıştır şimdi o 😟

Koydum canım kapının önüne kartondan ev zaten benim burayı biliyor önceden de koli vardı onun için yatıyordu bazen . Yaralı canım benim ya yaralı olduğu için gelemeyebilir orada aç kalacak perişan olacak kaçtığı yerde diye korkuyorum. İnşallah güzel olur canım gelir öyle yarım saatte bir inip bakıyorum etrafa hava kararmadan önce sokakları da geziyordum ama şimdi artık hava karardı bahçenin etrafında bakıyorum. Acıkmıştır şimdi o 😟
Allah kediciginin ve senin yardımcın olsun kordişim. :dua:

Eklentiler

• 20221129_192808.webp
    20221129_192808.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 24
Back
X